Reviews van Calco in Utrecht

3,4

60% zou aanbevelen aan een kennis

(7 reviews in totaal)

Tom Olijve

Onvoldoende gegevens om goedkeuring van de directeur te tonen

35% positieve zakelijke vooruitzichten

Reviews per functie

7 reviews
8 jul 2021

goeie start

Pluspunten

leuke cultuur en mensen op kantoor

Minpunten

Eerste maanden best een hoge werkdruk

4y
Dankjewel voor je positieve review!
2,0
10 mrt 2021

2017 review

Pluspunten

Springplank voor carriereswitch in IT

Minpunten

Onprettige werksfeer Onprettige leeromgeving Houden geen rekening met interne drijfveren

4y
Jammer dat je de werksfeer en leeromgeving als onprettig hebt ervaren! We doen juist ons best een goede sfeer te creëren, door je te koppelen aan een persoonlijk begeleider, door trainees in scrum groepen te laten samenwerken en door leuke borrels en evenementen te organiseren. Ook vinden we een prettige leeromgeving belangrijk, waar we aandacht hebben voor je sterke punten en ook verbeterpunten, waar we je eerlijke feedback over geven. Verder kijken we naar je ambities en persoonlijkheid om een zo goed mogelijke match te maken met een opdrachtgever. Hopelijk heb je ondanks deze ervaring toch het beste kunnen halen uit jezelf en je periode bij Calco!
1,0
13 jun 2020

Pluspunten

Je leert jezelf ‘kennen’ omdat je zo sociaal ontleed wordt. Je krijgt wat gratis certificaten die later handig kunnen zijn. Het loon ook aardig naargelang het werk.

Minpunten

Veel blah weinig actie. Omdat ze je willen voorbereiden voor een ‘baan in de IT‘ houden ze de hoeveelheid ‘kennis’ te breed om eigenlijk iets mee te kunnen doen. Daarbij maakt wat je kent hen extreem weinig uit, eerder dat je ‘leiding’ geeft en niet stil bent. Enige ervaring met It die je al had besteden ze geen aandacht aan. Na 2 weken intensief leren word je wat aan je lot over gelaten met ouderwetse en gedateerde cursussen en vage beloftes. Je steekt je tijd meer in (leren) jezelf te verkopen dan in iets nuttigs leren. De hele cursus geeft een Big Brother Is Watching You vibe omdat alle acties of in acties die jij onderneemt ergens opgeschreven en ontleed zullen worden door een team van psychologie-wannabe’s die daaruit zullen uitmaken of je verkoopbaar bent als waar. Als je een serieuze (lees:programmeer) job wilt krijg je deze waarschijnlijk niet. Eerder een beroep met een vleugje IT als support of dergelijke.

5y
Bedankt voor je review. Wat ontzettend jammer om te horen dat je het traineeship zo hebt ervaren. We hopen duidelijk te communiceren en staan ook tijdens het traineeship open voor vragen, opmerkingen en andere feedback. We zijn ons er namelijk van bewust dat er altijd ruimte is voor verbetering. Ik wil je dan ook vragen om naar ons hoofdkantoor in Amsterdam te komen of een corona-proof Skype meeting in te plannen, zodat we je ideeën voor verbeteringen kunnen bespreken. Laat je weten wanneer dit jou uitkomt? Groet, Kelly Grooteman, CEO Calco
Weergave: 1 - 3 van 7 reviews

Glassdoor heeft 247 reviews over Calco die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Calco. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Calco bij je past.