Reviews voor Centric | Glassdoor.nl

Reviews van Centric

Bijgewerkt op sep 12, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 73 reviews gevonden

3.3
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
68%
Aanbevelen bij een kennis
78%
Waardeert directeur
Centric CEO Karim Henkens
Karim Henkens
38 Beoordelingen
  1. Nuttig (1)

    "Geen loonbeleid, geen incentives, geen doorgroeimogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Software Developer in Oostkamp
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Centric voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Fijne werkgever, interessante materie, fijn team

    Minpunten

    Je onderhandelt maar beter goed over het loon bij de sollicitatie. Eénmaal aan het werk is een opslag onbestaande (je hebt toch de index-aanpassing?), ook doorgroeien naar een andere functie is niet mogelijk. Je wordt behandeld als werkpaardje - indien je weg gaat, geen probleem, ze zoeken wel iemand anders. Zal duren zolang het duurt. Thuiswerk zo goed als onbestaande

    Advies aan management

    Werken aan een loonbeleid Zorg voor een échte bedrijfssfeer in plaat van het imaginaire centric-dna te promoten Probeer mee te gaan met de tijd (modern IT-bedrijf)

    Centric2019-09-12
  2. "Degelijk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Centric

    Pluspunten

    goede carrieremogelijkheden, prettige omgangsvorm, investeert in werknemers

    Minpunten

    salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn niet de beste in de markt

    Centric2019-08-17
  3. "Prima werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Servicedesk medewerker in Utrecht

    Ik werk deeltijd bij Centric voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Ze besteden veel tijd aan persoonlijke ontwikkeling

    Minpunten

    Bedrijfshiërarchie is erg duidelijk aanwezig.

    Centric2019-08-05
  4. "IT-bedrijf met eilandjescultuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Centric

    Pluspunten

    Er lopen veel interessante innovatie-trajecten.

    Minpunten

    Samenwerking met andere afdelingen en bedrijfsonderdelen loopt niet altijd soepel.

    Advies aan management

    Koester je kritische medewerkers!

    Centric2019-08-16
  5. Nuttig (1)

    "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in IJsselstein
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Centric voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Ze investeren in medewerkers, er is ruimte voor zelfontplooiing en ontwikkeling.

    Minpunten

    Zeer grote organisatie, dat maakt het soms onpersoonlijk.

    Centric2019-06-18
  6. "Centric"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Support Engineer in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Centric voor 5 jaar

    Pluspunten

    Veel mogelijkheden om te groeien

    Minpunten

    Salaris voor support engineers is heel erg laag

    Advies aan management

    De salaris spreiding is heel erg breed dus vraag wat je vind dat je waard bent... Er zijn altijd uitzonderingen mogelijk

    Centric2019-06-06
  7. "Stagiar"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Stagiar in Son
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Centric

    Pluspunten

    Centric is een bedrijf die graag studenten begeleid en ondersteund.

    Minpunten

    Tot nu toe geen enkele minpunt

    Centric2019-04-10
  8. Nuttig (1)

    "Slechtste IT (detacherings) bedrijf ooit"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Support Engineer in Zoetermeer
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Centric voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Je kunt verschillende certificeringen behalen

    Minpunten

    Dit is het slechtste IT detacheringsbedrijf waarvoor ik ooit gewerkt heb. Als je je vooraf besproken doelen behaald worden gemaakte beloftes niet nagekomen. Je krijgt bijv. geen loonsverhoging of als je die krijgt is dat heel weinig. De loon is niet al te best en ligt altijd (dicht) bij de minimumloon. Ik kreeg daarnaast heel kort durende opdrachten van een paar dagen of 2-3 weken, die bovendien ver onder mijn... niveau waren en waarvan ik eigenlijk niet echt iets van heb opgestoken. Verder heb je een zogenaamde opleidingscentrum met oude pc's die niet goed onderhouden zijn, waardoor je eigenlijk niet goed kunt oefenen voor certificeringen terwijl ze je verplicht achten te komen als je niet bij klanten zit (dus bankzit). Kortom ik raad dit bedrijf absoluut niet aan om te werken.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Behandel en zie je IT (detachering) werknemers niet als nummers en prul. Vergeet niet dat zij de visitekaartje van het bedrijf zijn en het geld binnenhalen. Beloon hun als ze dat ook echt verdienen. Het is niet eerlijk als de field managers en account managers allerlei bonussen krijgen en beter betaald krijgen, terwijl de IT detacheerders bij klanten de meeste effort steken en de meeste geld binnenhalen.

    Centric2019-04-10
  9. "IS"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Centric

    Pluspunten

    Diverse klanten, leuke collega's, goede autoregeling

    Minpunten

    salaris, starheid, lerend vermogen en projecten

    Centric2019-03-18
  10. "The more you empower others, the more valuable your company will become."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Technical support-engineer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Centric

    Pluspunten

    + Zorgt ervoor dat je niet zonder opdracht blijft. + Maakt een POP voor je aan of zorgt ervoor dat je in no-time je certificeringen kan beginnen. + Veel carrieremogelijkheden! + Werk/Privé Balans

    Minpunten

    - Beter communiceren, en degene die pas zal beginnen op tijd aangeven, standplaats, hoe en wat, waar aangeboden etc. - Contractmanagement kan beter.

    Advies aan management

    Contractmanagement kan beter. Ik hoop dat men dit zult lezen via Centric omdat ik het erg essentieel vind dat zowel positieve als negatieve dingen eerlijk benoemd worden. Dat zorgt voor verandering, dat zorgt voor verbetering, dat zorgt voor vermindering van 'stagnatie!!!'. Hoe beter er gewerkt wordt in en aan management, des te sterker en krachtiger Centric zal worden. Hoe krachtiger de medewerkers, engineers,... architects en consultants zullen worden in kennis, Hoe meer de cijfers bij Centric enorm zullen groeien. Teamwork makes DREAMWORK!! Dus advies aan management: "Wees goed voor 1 werknemer, met tijd wordt dat 100én werknemers''.

    Meer weergeven
    Centric2019-03-18
Er zijn 73 reviews gevonden