Reviews voor Centric | Glassdoor.nl

Reviews van Centric

Bijgewerkt op 27 feb 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.2
64%
Aanbevelen bij een kennis
78%
Waardeert directeur
Centric President & CEO Karim Henkens
Karim Henkens
38 Beoordelingen
  1. "Uiterst prettige werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Recruiter in Son
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Centric

    Pluspunten

    Bedrijfscultuur, Persoonlijke ontwikkeling, Daadkracht, Bottom up, Informeel

    Minpunten

    Geen minpunten tot nu toe

    Centric2019-11-05
  2. "Kansen krijgen kansen pakken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Manager 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Centric voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Ik heb bij Centric veel kansen gekregen, veel geleerd en mooie stappen gemaakt. Internationale teams Prima bedrijfsrestaurant

    Minpunten

    Werklocatie op industrie terrein.

    Verder lezen
    Centric2020-02-27
  3. Nuttig (1)

    "Oorlog in de keuken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - IT-Consultant in Gouda
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Centric voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Het is een groot bedrijf, met heel veel klanten. Verwacht dus een hoop klantcontact met een divers scala aan wensen. Goede leaseauto. Professionele organisatie.

    Minpunten

    Door gebrek aan consultants vaak ver en lang moeten reizen. Geen 13de maand. Eerste 2 uur reistijd altijd "eigen tijd", ook bij klantbezoeken. Veel reizen, weinig op kantoor. Hokjesgedrag. Veel issues komen pas bij implementatie te voorschijn. Druk is relatief gezien hoog, bijna geen tijd voor eigen werkzaamheden.

    Verder lezen
    Centric2020-02-10
  4. Nuttig (1)

    "Bedrijf in beweging"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Centric

    Pluspunten

    - Leuke collega's - Doorgroeimogelijkheden - Veel opleidingsmogelijkheden

    Minpunten

    - Bedrijf is erg in beweging en niet altijd op de goede manier - Salarisgroei is lastig - Slecht in het nieuws

    Verder lezen
    Centric2019-12-24
  5. "Goed"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Centric

    Pluspunten

    Biedt ruimte voor training mogelijkheden

    Minpunten

    Moeilijk om een stap voort te zetten in je loopbaan

    Centric2019-12-18
  6. "Leuk om te beginnen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Gouda
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Centric voor 5 jaar

    Pluspunten

    Fijne sfeer en goede samenwerking met collega's.

    Minpunten

    Opleidingsmogelijkheden zijn een wassen neus, als je goed in je werk bent.

    Verder lezen
    Centric2019-11-05
  7. "Degelijk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Centric

    Pluspunten

    goede carrieremogelijkheden, prettige omgangsvorm, investeert in werknemers

    Minpunten

    salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn niet de beste in de markt

    Centric2019-08-17
  8. "Prima werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Servicedesk medewerker in Utrecht

    Ik werk deeltijd bij Centric voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Ze besteden veel tijd aan persoonlijke ontwikkeling

    Minpunten

    Bedrijfshiërarchie is erg duidelijk aanwezig.

    Centric2019-08-05
  9. "Chaotische organisatie, ontslagangst, warrige communicatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Junior Consultant in Gouda
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Centric

    Pluspunten

    Grote organisatie, ruimte voor thuiswerk

    Minpunten

    Wordt totaal niet geluisterd naar innovatie/ ontwikkeling, chaotische Managementlaag, veel bemoeienis van de oprichter (Gerard Sanderink), angst voor onverwacht ontslag, HOKJESCULTUUR(!), slechte communicatie intern (ik kan nog wel even doorgaan..).

    Verder lezen
    Centric2019-09-09
  10. "IT-bedrijf met eilandjescultuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Centric

    Pluspunten

    Er lopen veel interessante innovatie-trajecten.

    Minpunten

    Samenwerking met andere afdelingen en bedrijfsonderdelen loopt niet altijd soepel.

    Verder lezen
    Centric2019-08-16
Er zijn 59 reviews gevonden