Reviews voor Ciber | Glassdoor.nl

Reviews van Ciber

Bijgewerkt op 8 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 992 reviews gevonden

3.3
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
53%
Aanbevelen bij een kennis
60%
Waardeert directeur
Madhava Reddy
105 Beoordelingen
  1. "Einde dienstverband"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Service Manager in Eindhoven
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Ciber voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Open cultuur en leuke collega's

    Minpunten

    De organisatie vergeet dat het wel een leuke en fijne omgeving moet zijn om te blijven werken bij ciber.

    Advies aan management

    Kijk meer om je heen en spreek meer met je mensen.

    Ciber2019-02-05
  2. "American's bedrijf met een hart voor hierarchy"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Ontwikkelaar in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Ciber voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Zij zitten overal in Nederlands maar de meeste klanten zitten rondom Eindhoven. Zij hadden toen wat band met de lokaal football club.

    Minpunten

    De organisatie was toen helemaal hierarchic en in een ICT wereld dat werkt helemaal niet. Je kon je stem niet brengen. Fouten werden slecht aangepakt. Ze werden op mensen verwijzen en niet op de werkwijze (structuur).

    Advies aan management

    Verander je structuur zodat de medewerkers niet afhankelijk zijn van project manager. ICT is niet een kwestie van big boss.

    Ciber2018-02-02
  3. "Erg leerzame en fijne werkgever!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Ciber

    Pluspunten

    - Mogeljikheden tot doorgroei. - Goed salaris. - Mogelijkheid tot thuis werken. - Opleidingsmogelijkheden.

    Minpunten

    - Deelt nog weinig successen, marketing mag een prominentere plek innemen binnen de organisatie.

    Advies aan management

    Marketing beter op de kaart zetten!

    Ciber2016-01-21
  4. Nuttig (4)

    "Neerwaartse spiraal"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Managing Consultant in Eindhoven
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik heb gewerkt bij Ciber

    Pluspunten

    Heb er voorheen met veel plezier gewerkt, maar de ziel is er echt uit.

    Minpunten

    Dit is een goed voorbeeld van hoe je vakkundig een bedrijf kunt afbreken. De beste mensen die dit bedrijf hebben opgebouwd zijn inmiddels weg en het is een middle-of-the-road dienstverlener geworden. Erg jammer. Heb er voorheen met veel plezier gewerkt, maar de ziel is er echt uit. Met dank aan de bemoeienis van de VS.

    Advies aan management

    Focus op lokaal ondernemerschap, niet op internationale synergie. Waardeer goede werknemers en zorg dat salarisverschillen kleiner worden. Zorg ook voor werknemers-perspectief op de lange termijn. Alleen hiermee zou de energie en succes weer terug kunnen komen zoals dat voor 2012 het geval was.

    Ciber2015-11-02
  5. "Het momentum pakken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Principal Consultant in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Ciber

    Pluspunten

    flexibel , ontwikkelingen van deze tijd oppakken, kansen zien, internationale samenwerking

    Minpunten

    Er te weinig grote klanten.

    Advies aan management

    Heldere lijn uitzetten, deze communiceren en aan vast houden

    Ciber2015-09-05
  6. "Sky is the limit"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als bij Ciber

    Pluspunten

    Ciber geeft mij vertrouwen, ik krijg ruimte voor creativiteit, zijn positief kritisch en zorgen ervoor dat ik altijd op een gezonde manier het maximale uit mijzelf haal.

    Minpunten

    Minpunten heeft elke organisatie, het gaat er alleen om hoe jij als werknemer er mee omgaat.

    Advies aan management

    Keep up the good work! De weg die jullie nu in geslagen zijn is de juiste.

    Ciber2015-05-21
  7. "Vriendelijk consultantbedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - SAP Consultant 
    Aanbevolen
    Geen mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik heb voltijdgewerkt bij Ciber voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Veel ervaring, kleine groepen, werkleven is oke.

    Minpunten

    Soms geen duidelijk gedefinieerde structuur of processen. In Europa lopen ze soms de leuke en echte grote projecten mis. Betaling is zo-zo.

    Advies aan management

    Focus meer op de jonge mensen en minder op de ouderen.

    Ciber2014-11-12
  8. Nuttig (2)

    "Misschien op een gegeven moment geweldig. In een neerwaartse spiraal vrees ik..."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Eindhoven
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Ciber

    Pluspunten

    - Salaris is goed, fijne auto

    Minpunten

    Mijn minpunten zijn erg persoonlijk. Veel klanten lijken blij te zijn met Ciber, maar mijn ervaring was vreselijk - Geen echt teamwork, mensen werken hier alleen Ze willen weg van contracten en meer projectmatige opdrachten of zelfs business consultancy doen. Dit werkt alleen als je goede, slimme mensen hebt met een interesse in het bedrijfsleven (in plaats van IT techneuten). Toch zitten ze in een dilemma. Ze moeten...

    Meer weergeven

    Advies aan management

    - Als je echt business consultatie wilt doen, zul je zwaar moeten investeren in nieuwe mensen. Je zal je moeten verplaatsen naar een bedrijfsruimte waar je niet in staat bent om te concurreren met de mensen die je nu hebt. - Mijn god, zorg voor fatsoenlijk werkende IT binnen je bedrijf! Ik vind het een schande dat er niet eens zoiets als een werkende office communicator bestaat binnen de organisatie! Iets over de kinderen...

    Meer weergeven
    Ciber2014-11-05
  9. Nuttig (4)

    "Instabiel"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - IT-Manager in Eindhoven
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk voltijd bij Ciber voor 3 jaar

    Pluspunten

    Nieuwe locatie in Eindhoven, veel vrijheid, je kunt thuis en vanaf elke locatie werken

    Minpunten

    Sfeer is verstikkend, al twee jaar op rij reorganisaties, wat ontslagen betekent. Iedereen is gespannen over wat er gaat gebeuren.

    Advies aan management

    Stel jezelf niet op als de favoriete persoon want dat ben je niet

    Ciber2014-08-20
  10. "Beoordeling"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Representative in Eindhoven
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk voltijd bij Ciber voor 5 jaar

    Pluspunten

    Je bent vrij in je werk en je geeft verslagen in korte lijn.

    Minpunten

    Niet de eerste speler in glasvezel op de IT-markt.

    Ciber2014-06-26
Er zijn 992 reviews gevonden