Reviews voor Ciber | Glassdoor.nl

Reviews van Ciber

Bijgewerkt op feb 5, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.3
49%
Aanbevelen bij een kennis
56%
Waardeert directeur
Ciber CEO Madhava Reddy (no image)
Madhava Reddy
108 Beoordelingen
  1. "Het momentum pakken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Principal Consultant in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Ciber

    Pluspunten

    flexibel , ontwikkelingen van deze tijd oppakken, kansen zien, internationale samenwerking

    Minpunten

    Er te weinig grote klanten.

    Advies aan management

    Heldere lijn uitzetten, deze communiceren en aan vast houden

    Ciber2015-09-05
  2. "Einde dienstverband"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Service Manager in Eindhoven
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Ciber voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Open cultuur en leuke collega's

    Minpunten

    De organisatie vergeet dat het wel een leuke en fijne omgeving moet zijn om te blijven werken bij ciber.

    Advies aan management

    Kijk meer om je heen en spreek meer met je mensen.

    Ciber2019-02-05
  3. "American's bedrijf met een hart voor hierarchy"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Ontwikkelaar in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Ciber voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Zij zitten overal in Nederlands maar de meeste klanten zitten rondom Eindhoven. Zij hadden toen wat band met de lokaal football club.

    Minpunten

    De organisatie was toen helemaal hierarchic en in een ICT wereld dat werkt helemaal niet. Je kon je stem niet brengen. Fouten werden slecht aangepakt. Ze werden op mensen verwijzen en niet op de werkwijze (structuur).

    Advies aan management

    Verander je structuur zodat de medewerkers niet afhankelijk zijn van project manager. ICT is niet een kwestie van big boss.

    Ciber2018-02-02
  4. "Erg leerzame en fijne werkgever!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Ciber

    Pluspunten

    - Mogeljikheden tot doorgroei. - Goed salaris. - Mogelijkheid tot thuis werken. - Opleidingsmogelijkheden.

    Minpunten

    - Deelt nog weinig successen, marketing mag een prominentere plek innemen binnen de organisatie.

    Advies aan management

    Marketing beter op de kaart zetten!

    Ciber2016-01-21
  5. Nuttig (4)

    "Neerwaartse spiraal"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Managing Consultant in Eindhoven
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik heb gewerkt bij Ciber

    Pluspunten

    Heb er voorheen met veel plezier gewerkt, maar de ziel is er echt uit.

    Minpunten

    Dit is een goed voorbeeld van hoe je vakkundig een bedrijf kunt afbreken. De beste mensen die dit bedrijf hebben opgebouwd zijn inmiddels weg en het is een middle-of-the-road dienstverlener geworden. Erg jammer. Heb er voorheen met veel plezier gewerkt, maar de ziel is er echt uit. Met dank aan de bemoeienis van de VS.

    Advies aan management

    Focus op lokaal ondernemerschap, niet op internationale synergie. Waardeer goede werknemers en zorg dat salarisverschillen kleiner worden. Zorg ook voor werknemers-perspectief op de lange termijn. Alleen hiermee zou de energie en succes weer terug kunnen komen zoals dat voor 2012 het geval was.

    Ciber2015-11-02
  6. "Sky is the limit"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als bij Ciber

    Pluspunten

    Ciber geeft mij vertrouwen, ik krijg ruimte voor creativiteit, zijn positief kritisch en zorgen ervoor dat ik altijd op een gezonde manier het maximale uit mijzelf haal.

    Minpunten

    Minpunten heeft elke organisatie, het gaat er alleen om hoe jij als werknemer er mee omgaat.

    Advies aan management

    Keep up the good work! De weg die jullie nu in geslagen zijn is de juiste.

    Ciber2015-05-21
  7. "Werd niks"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - SAP Developer in Eindhoven
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Ciber voor 5 jaar

    Pluspunten

    The fijne, open, en informele cultuur

    Minpunten

    Die fijne, open, en informele cultuur die na een paar maanden al verdwenen was

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Ciber2019-01-29
  8. Nuttig (1)

    "Goed toen het echt Ciber was."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Anonymous 

    Ik heb gewerkt bij Ciber

    Pluspunten

    Het was goed toen het een globaal Ciber bedrijf was. Goed salaris, fatsoenlijke tochten.

    Minpunten

    Geen grote klanten. Niet veel te leren.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Ciber2018-11-15
  9. "Vriendelijk consultantbedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - SAP Consultant 
    Aanbevolen
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Ciber voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Veel ervaring, kleine groepen, werkleven is oke.

    Minpunten

    Soms geen duidelijk gedefinieerde structuur of processen. In Europa lopen ze soms de leuke en echte grote projecten mis. Betaling is zo-zo.

    Advies aan management

    Focus meer op de jonge mensen en minder op de ouderen.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Ciber2014-11-12
  10. Nuttig (2)

    "Misschien op een gegeven moment geweldig. In een neerwaartse spiraal vrees ik..."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Eindhoven
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Ciber

    Pluspunten

    - Salaris is goed, fijne auto

    Minpunten

    Mijn minpunten zijn erg persoonlijk. Veel klanten lijken blij te zijn met Ciber, maar mijn ervaring was vreselijk - Geen echt teamwork, mensen werken hier alleen Ze willen weg van contracten en meer projectmatige opdrachten of zelfs business consultancy doen. Dit werkt alleen als je goede, slimme mensen hebt met een interesse in het bedrijfsleven (in plaats van IT techneuten). Toch zitten ze in een dilemma. Ze... moeten geld blijven verdienen met wat de in het verleden deden terwijl ze een nieuwe praktijk van business consultatie opbouwen. Ik heb nog geen echte inspanningen gezien om het laatste te doen. - Deze plek gaat alleen over IT. Voor een persoon van een zakelijke achtergrond komt, is dit een minpunt. Als jijzelf erg geïnteresseerd bent in IT, zal dit misschien een pluspunt zijn. - Toch zijn, verassend genoeg, alle interne IT systemen verschrikkelijk. Er is niet eens een werkende Office Communicator! Dit is trouwens ook een sprekend voorbeeld van hoe deze organisatie niet gewend is aan teamwork.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    - Als je echt business consultatie wilt doen, zul je zwaar moeten investeren in nieuwe mensen. Je zal je moeten verplaatsen naar een bedrijfsruimte waar je niet in staat bent om te concurreren met de mensen die je nu hebt. - Mijn god, zorg voor fatsoenlijk werkende IT binnen je bedrijf! Ik vind het een schande dat er niet eens zoiets als een werkende office communicator bestaat binnen de organisatie! Iets over de... kinderen van de schoenmaker ...

    Meer weergeven
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Ciber2014-11-05
Er zijn 1006 reviews gevonden