Reviews van Citadel

3.7
53%
Aanbevelen bij een kennis
69%
Waardeert directeur
Citadel Founder and Chief Executive Officer Ken Griffin
Ken Griffin
263 Beoordelingen
Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn geen reviews die overeenkomen met uw zoekopdracht bij dit bedrijf.

Review toevoegen Het is zó gedaan om uw ervaring te delen. Uw informatie is altijd anoniem.

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

  Weergave: 1 - 0 van 0 reviews in het Nederlands

  Veelgestelde vragen over Citadel-reviews

  Citadel heeft een algemene beoordeling van 3.7 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 566 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 53% van de werknemers zou werken bij Citadel aanraden aan vrienden en 68% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -2% verslechterd.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Citadel hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 4.2 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Citadel. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -5% verslechterd.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 53% van de werknemers van Citadel vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Citadel met een waarde van 2.5 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 3.2 voor cultuur en waarden en 3.6 voor loopbaanmogelijkheden.

  Volgens reviews op Glassdoor vermelden werknemers vaak de volgende plus- en minpunten van werken bij Citadel: loopbaanontwikkeling, arbeidsvoorwaarden, collega's en management, balans werk-privé, cultuur.

  Loopbanen die populair zijn bij Citadel-werkzoekenden

  VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

  Werkt u bij Citadel? Deel uw ervaringen

  Citadel logo
  of