5,011 jan 2026Mooi bedrijfBusiness analistHuidige werknemer, meer dan 3 jaarMenenAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenInvesteren in ERP toepassing Veel eigen maatwerk met betrokkenheid GroeimogelijkhedenMinpuntenGeen minpunten wat mij betreftMeer weergeven
5,07 okt 2021Eerlijk, dynamisch en ambitieus bedrijfBusiness development managerVoormalige werknemer, meer dan 5 jaarAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenDynamisch, ambitieus en groeiend familiebedrijf met de juiste waarden en normen .MinpuntenDoor de groeiambities soms hectischMeer weergeven
4,018 mei 2021Top familiaal bedrijfMagazijnier/hoofdmagazijnierHuidige werknemerMenenAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspunten-Toffe collega's -Veel mogelijkheden binnen het bedrijf -Veel werk -Vriendelijke bazen -Water voor iedereen -Broodjes bestellen en geleverd op het werkMinpunten-door een grote verhuis is er nog heel veel werk aan de structuur binnen het bedrijfMeer weergeven