12 jun 2025

Pluspunten

Thuiswerken, Goede reiskosten vergoeding, Leuke contacten.

Minpunten

Afstand, waardering, de vele overnames en geen feeling meer met het bedrijf.

2,0
8 apr 2025

Pluspunten

- Veel vrijheid in hoe je werk doet. - De werk bonnen worden nog met de handgeschreven en de klant moet ze afteken.

Minpunten

- Je werk-privé balans word niet gerespecteerd. - Volgens het huisreglement worden de contractuele uren voor dagelijkse werkzaamheden uitbetaald tussen 07:00 en 17:00 uur (in mijn geval betrof dit 40 uur per maand). Dit houdt kennelijk óók in dat, zelfs wanneer de dagtaak is afgerond en je vervolgens wordt ingezet voor een storingsmelding bij een andere klant, er géén sprake is van overuren. Opmerkelijk is dat de klant in kwestie wél het volle, verhoogde storingsuurtarief betaalt voor de gewerkte uren, terwijl de werknemer dit verschil niet terugziet. - er zijn veel eilandjes binnen het bedrijf zonder goede bruggen tussen de verschillende afdelingen. - Hoewel er mooi doorgroeimogelijkheden worden beloofd, blijkt in de praktijk dat je, ondanks je inzet voor interne en externe opleidingen, volledig op jezelf bent aangewezen. Het volgen van deze trajecten komt bovenop een werkweek van ruim 40 uur en iedere vorm van ondersteuning wordt steevast afgewezen door collega’s met de mededeling: ‘Ik heb het zelf al te druk om jou hierbij te helpen - Voor een bedrijf die zich richt op communicatie, laat de interne communicatie erg te wensen over.

Glassdoor heeft 2 reviews over Esprit ICT die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Esprit ICT. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Esprit ICT bij je past.