Reviews van FreshBooks

Bijgewerkt op Jul 4, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4 van meer dan 136 reviews gevonden

3.9
72%
Aanbevelen bij een kennis
97%
Waardeert directeur
FreshBooks CEO Don Epperson
Don Epperson
12 Beoordelingen

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

 1. 3.0
  Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

  Onrealistisch spel met productruimte

  Jul 4, 2019 - Anonymous in Derry, Northern Ireland, Northern Ireland
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Het allergrootste respect gaat naar de kwaliteit van FreshBooks' klantenservice. De vorm van balans tussen werk en privéleven die je kunt vinden bij FreshBooks is elders zeldzaam. Of dit nou is vanwege een gebrek aan een gevoel van urgentie en verantwoordelijkheid voor tijdlijnen, of vanwege de geweldige bedrijfscultuur, is op voor discussie.

  Minpunten

  Door te proberen een product te lanceren dat modern lijkt, heeft het product belangrijke gebruiksvoorbeelden van zijn belangrijkste en meest ondersteunende demografie / meest waardevolle klanten. Wanneer krijgt wie een kans om wat voor carrièrevoortgang te maken? Een spel van dobbelstenen en geluk.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  11 personen vonden deze review nuttig
 2. 5.0
  Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

  Van een langetermijnwerknemer

  Jul 4, 2018 - Support Manager in Gdańsk
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Opportunity - Ik ben al meer dan 5 jaar werkzaam bij FreshBooks en heb het zien groeien van een 'startup' naar een volwaardig bedrijf. De hele tijd heb ik de kans gehad om hier op grote schaal te groeien en me te ontwikkelen. Ik heb me nooit gestagneerd gevoeld en ben omringd geweest door geweldige mensen die hard werken en zich bekommeren om wat ze doen. Als je de moeite neemt, zul je hier slagen. Het was leuk om te zien hoe zoveel mensen hier hun carrière opbouwden. Cultuur - Frequente bedrijfsevenementen, uitstapjes naar het huisje, vriendelijke gezichten, een werkplek waar mensen overweldigend steunend en vriendelijk zijn, dit is de stof van FreshBooks. Locatie - Misschien een oplichterij voor sommigen omdat het uit de kern van het centrum komt, maar de Junction Area wordt steeds meer een geweldige plek om te werken/leven. Veel parken, restaurants en plekken om te lunchen.

  Minpunten

  Verandering - Er zijn groeipijnen, zoals bij elk evoluerend bedrijf. Sommige mensen hebben het moeilijk gehad om zich aan te passen aan verschuivingen in het bedrijf. De overgang van een startende onderneming met een gebrek aan structuur naar een echt bedrijf heeft zeker een paar wankele momenten gebracht. Migratie - We zitten al een paar jaar in het ongewisse en steken alle energie in het migreren van klanten naar ons nieuwe platform. Dit heeft veel mensen doen doorbranden, en uiteindelijk zijn er ook een aantal mensen vertrokken. Ik denk dat we hier veel geleerd hebben. De afgelopen 6 maanden hebben we ons beter gevoeld, omdat we langzaam maar zeker vooruitgang hebben geboekt.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  6 personen vonden deze review nuttig
 3. 2.0
  Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

  Dramatisch negatieve verschuiving in het afgelopen jaar

  Jun 10, 2018 - Full Stack Developer in Derry, Northern Ireland, Northern Ireland
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Ongelooflijke open communicatie van leidinggevenden dat stappen zet naar een inclusieve werkomgeving, fantastische bedrijfsevenementen, feesten en teambuildingsuitjes. Ik beschouwde dit ooit als de beste werkplek die ik in de meer dan 10 jaar van mijn carrière ben tegengekomen. Mike McDerment, de CEO, is een ongelooflijk open en eerlijke leider. Hij spreekt regelmatig bij de wekelijkse 'Short Hands' lunchbijeenkomst waar hij zijn gedachten en gevoelens over de richting van het bedrijf en over andere onderwerpen evenals vragen over het onderwerp. Zijn bereidheid om moeilijke vragen te beantwoorden, die soms anoniem zijn, is inspirerend. Tijdens het grootste gedeelte van mijn tijd bij FreshBooks heb ik plezier gehad in het komen naar kantoor om mijn vrienden te zien, met mensen te praten bij de lunch, en in het hebben van betekenisvol werk dat de levens van de klanten van FreshBooks verbeterd. 3 weken vakantie (met jaarlijkse overdracht), plus een volledige kerstvakantie, 12 dagen ziekteverlof en heel veel plezier bij leuke bedrijfsevenementen en uitjes. De bedrijfsfeesten om de paar maanden helpen echt bij het creëren van banden tussen mensen van verschillende afdelingen. 6 'Innovatie dagen' per kwartaal op de softwareafdeling zijn een geweldige kans om je energie te laten schijnen op dingen die jij belangrijk vindt. Je kunt op bepalen delen van de app die je aanspreken verbeteringen maken, een team vinden en samenwerken aan een ingewikkeld project of werken aan een praatje voor een conferentie. FreshBooks is ook begonnen om een meer 'inclusieve en diverse' werkomgeving te worden. Dit is een nobel doen en ik geloof dat de meeste betrokkenen dit te goeder trouw doen. FreshBooks is een erg inclusieve plek om te werken gebaseerd op je geslacht en identiteit, omdat we mensen toestaan hun authentieke zelf mee naar het werk te brengen. Dat gezegd hebbende, er zijn enkele ideologische pestkoppen in het comité dit deze eigen inspanningen kunnen belemmeren door mensen te vervreemden.

  Minpunten

  Een dramatische verschuiving in de sociale kern van het bedrijf, zware projectontwikkelingsprocessen, zwak management bij product/software ontwikkeling en slechte doorgroeimogelijkheden, tenzij je in het juiste team terechtkomt. Mijn perspectief is dat van iemand die werkt in een software ontwikkelingsteam. Ik schrijf een aantal van deze opmerkingen met een zwaar hart omdat er nogal een dramatische verandering is geweest binnen het bedrijf waar ik van hield toen ik begon. Er is het afgelopen jaar een dramatische verschuiving geweest in de sociale kern van het bedrijf, met veel langdurige werknemers die weggingen waarbij mijn oude sociale kringen afgebroken werden, die het voor mij leuk maakten om naar werk te komen. Ik geloof dat dit komt door een gebrek aan zinvol en ambitieus werk. Het soort projecten dat de teams het afgelopen jaar op zich hebben genomen, voelen minder levendig. Veel van de mensen die zijn vertrokken zijn ongelooflijk getalenteerd en werden niet genoeg benut in hun rol bij FreshBooks. Het software/project ontwikkelingsproces bij FreshBooks is nogal moeizaam; er is een systeem dat vanuit de top wordt aangestuurd waarbij werknemers geen overkoepelende visie hebben, wat zeer moeilijk is om te bevechten. We schrijven vaak enorme hoeveelheden code om ons te houden aan onhandige ontwerpen, ongeacht de softwareontwikkeling kosten. Projecten die een maand zouden kunnen duren om te bouwen kunnen drie maanden duren door een "mooi" ontwerp, landmijnen in de codebase en het onvermogen om er veel aan te doen. Er zijn het afgelopen jaar enkele significante wisselingen van het hogere management geweest van mijn afdeling en het voelt alsof het huidige management overweldigd is en geen richting heeft. We zien of horen zelden van het ontwikkelaars management, die geen doelen of visie lijken te hebben omtrent het product of onze verzameling applicaties. Wat betreft promotie, als je geluk hebt zit je in een team van ontwikkelaars die goede projecten krijgt, waardoor je waarschijnlijk promotie krijgt. Maar als je in een team zit dat ligt te kijken met onderhoudswerk of moeilijke, omstreden projecten kan het je loopbaan zelfs stilleggen. Vecht voor je eigen loopbaanontwikkeling, vertrouw niet op mentorschap, richting of begeleiding van je manager.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  25 personen vonden deze review nuttig

  Reactie van FreshBooks

  HR Generalist

  Bedankt voor het delen van uw inzichten. Deel uw feedback ook via onze Census Survey die momenteel plaatsvindt, het is een belangrijke interne tool die ons team gebruikt om perspectief en gegevens te verzamelen, zodat we gezamenlijk en continu FreshBooks kunnen verbeteren. FreshBooks heeft een enorme missie: de wereld opnieuw vormgeven voor zelfstandige professionals. Met zo'n groot mandaat hebben we een aantal productontwikkelingsteams die aan verschillende projecten werken. Als u, of iemand anders, het gevoel heeft dat u in het verkeerde team zit, bespreek dit dan met uw manager of met een van onze leiders, inclusief Mike. Misschien moet ons leiderschapsteam het belang van het werk dat elk team doet beter uitleggen, of misschien moeten we een veel betere match vinden voor uw interesses. Het is een spannende tijd bij FreshBooks en we zitten zeker midden in de verandering. We zitten aan het einde van het opnieuw opbouwen van ons product en het migreren van gebruikers naar het nieuwe platform. Sommige van de processen waarnaar u verwijst, hebben mogelijk goed gewerkt bij het herbouwen van het product, maar zullen ons niet naar de volgende nieuwe fase van innovatie brengen. Een aantal teams experimenteert met nieuwe manieren van werken om aan de nieuwe behoeften van een opnieuw gelanceerd platform te voldoen. We hebben ook de missie en het mandaat voor teams nieuw leven ingeblazen om het leveren van buitengewone ervaringen aan onze klanten te versnellen. Een van onze recente thema's is Emergent Leadership. Toekomstige productinnovatie is afhankelijk van leiderschap en ideeën in FreshBooks. We hebben Innovation Days gelanceerd om meer ruimte te bieden om te experimenteren en de presentaties die we hebben gezien, laten buitengewone klantervaringen zien. Samen met een ambitieuze technische roadmap verwachten we in de toekomst nog veel meer bijzondere ervaringen. Nu we een nieuwe ontwikkelingsfase ingaan, hebben we ook ons leiderschapsteam Productontwikkeling uitgebreid met promoties en nieuwe medewerkers - dit vertegenwoordigt een enorme hoeveelheid jaren ervaring bij toonaangevende bedrijven over de hele wereld. Sommige van onze nieuwe leiders zijn nog erg nieuw in hun rol en we hopen dat u ze de kans geeft zich te vestigen en een positieve impact te hebben. Ons productontwikkelingsteam is momenteel zo goed gepositioneerd voor grootsheid! Sommige FreshBooks-veteranen zijn overgestapt naar andere carrièremogelijkheden. Velen begonnen bij FreshBooks, nieuw voor hun carrière in productontwikkeling 5+ jaar geleden. FreshBooks was een geweldige plek voor hen om te leren en te groeien. We zijn verdrietig om te zien dat sommige van onze vrienden verder gaan, maar blij voor hen en even trots dat FreshBooks de omgeving heeft geboden waarin ze konden floreren. We zijn vastbesloten om FreshBooks een plek te houden waar talent de kans krijgt om te bloeien. We hechten veel waarde aan een open en inclusieve werkplek waar we allemaal verschillende standpunten kunnen uiten en samenkomen om buitengewone ervaringen voor onze klanten te creëren. Dat betekent constant streven om beter te worden. Nogmaals bedankt voor het delen van uw feedback.

  Machinevertaling uit het Engels door Google
  Toon origineel
 4. 5.0
  Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

  Leuke plek om te leren en groeien

  Aug 6, 2017 - Software ontwikkelaar in Toronto, ON
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Als je iemand bent die door wil breken in de techindustrie is dit een goede plek. Er gebeurt altijd veel en ik heb het altijd druk. De tech stack is best modern en het kantoor heeft honden. De mensen daar zijn het beste - dat meen ik echt. Het bedrijf zelf is er trots op een sterke cultuur te hebben en ik denk dat er wat duidelijke verbeterpunten zijn, maar in het algemeen lijken mensen het leuk te vinden om te komen werken. Management is erg transparant, werknemers zijn op de hoogte van huidige getallen en investeringen en ze proberen iedereen geïnformeerd te houden.

  Minpunten

  De voordelen zijn niet zo goed als bij sommige andere bedrijven (Shopify, Flipp, PagerDuty, etc.), maar ik denk dat dat met groei wel komt. Lunches worden maar één dag per week verzorgd. Ze worstelen om van de start-up mentaliteit uit te groeien tot een echt 'bedrijf', er is wat groeipijn.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  3 personen vonden deze review nuttig

  Reactie van FreshBooks

  We stellen deze feedback zeer op prijs! We geloven in het inhuren van FreshBookers vanuit een breed scala aan ervaringen (niet alleen tech!) Omdat we allemaal iets unieks naar de tafel brengen. Zo blij dat je je geïnformeerd en verbonden voelt met de prestaties van FreshBooks - we doen dit samen. We horen graag uw ideeën over onze cultuur en voordelen. Ik hoop dat u de gelegenheid heeft gehad om uw mening een paar weken geleden in onze jaarlijkse enquête onder medewerkers op te nemen - hoe dan ook, we raden u aan om ze met uw manager of rechtstreeks met het HR-team te delen. Kom ons bezoeken!

  Machinevertaling uit het Engels door Google
  Toon origineel
Weergave: 1 - 4 van 4 reviews in het Nederlands

Loopbanen die populair zijn bij FreshBooks-werkzoekenden

Director of Sales
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij FreshBooks? Deel uw ervaringen

FreshBooks logo
of