Reviews van Givaudan

Reviews per functie

7 reviews
3,0
18 feb 2017

Pluspunten

-Afwisselend werk -Goede werk/privé balans -Goed salaris -Goed functionerende cross-trainingen -Behulpzame collega's

Minpunten

-Zeer weinig tot geen transparantie in het gehele bedrijf -Geen plek voor harde kritiek. In korte tijd twee kritische denkers ontslagen, -Leiding kan onafhankelijk weinig teweeg brengen. Zijn marionetten van het systeem -Hoge werkdruk -Ouderwets. Niet sterk geëmancipeerd. Veel deeltijd werkende vrouwen versus voltijd werkende mannen. -Burgerlijk en weinig intellectueel stimulerend klimaat. -Steeds minder inspraak in ontwikkelingen binnen het bedrijf. -Veel onuitgesproken ontevredenheid op de werkvloer -Angstcultuur

2,0
18 apr 2020

Zomaar ontslagen

Pluspunten

Veel luilakken bij QC die allemaal te vroeg naar huis gaan dus dan kun je zelf ook naar huis.

Minpunten

Onbetrouwbaar Personeel QC heeft een lager IQ Geen openheid Geen directe communicatie Veel achterbaksheid

Reactie van Givaudan
5y
Thank you for the review. We are sorry that you feel that way about Givaudan. We wish you a continued success in your career.
3,0
15 aug 2024

goed bedrijf

Pluspunten

goed bedrijf, wel heel groot

Minpunten

het is een groot bedrijf, dus je moet wel weten bij wie je moet zijn voor wat je wilt

Reactie van Givaudan
1y
Thanks for the nice review! We truly appreciate your feedback.
Weergave: 1 - 3 van 7 reviews

Glassdoor heeft 2.110 reviews over Givaudan die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Givaudan. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Givaudan bij je past.