Cover image for GlobalOrange

GlobalOrange

Review toevoegen

Reviews van GlobalOrange

Bijgewerkt op 13 nov. 2023

Verifieer uw e-mailadres om filters te gebruiken. Hebt u problemen? E-mail opnieuw verzenden
15 van meer dan 15 reviews gevonden

94%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
GlobalOrange Managing Director Yvo Gortemaker (no image)
Yvo Gortemaker
11 Beoordelingen
      1 aug. 2018
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar
      Directeur-goedkeuring

Pluspunten

- Open cultuur - Medewerkers krijgen de vrijheid nieuwe dingen uit te proberen - Fexibel - Persoonlijke manier van omgaan met elkaar, ook door het MT. Je mag ze altijd aanspreken om advies te vragen. De grote ruimte waar we met zijn alle in werken helpt hier erg aan mee. - Persoonlijke ontwikkeling staat erg hoog - Prettige sfeer, er wordt veel gelachen, gevierd, geborreld en getafeltennist. - Goede locatie, de kerk zorgt voor extra belevenis. - Leuke organisatie van activiteteiten coor het team maar ook samen met de klant.

Minpunten

Ik heb nog geen minpunten ondekt.

Dank voor je review! Aangezien je er inmiddels al een paar jaar werkt verwacht ik dat je nog zo over denkt ;-)

1. 4,0
        13 nov. 2023
        Product Owner
        Huidige werknemer
        Directeur-goedkeuring

Pluspunten

Relaxte sfeer Leuke collega's Supermooi kantoor Kantoor op superleuke locatie (haarlemmerstraat)

Minpunten

Die zijn er eigenlijk niet.

Dank voor je review, leuk om te horen!

2. Kom bij GlobalOrange werken
        Meest recente vacatures
          22 jun. 2016
          Marketing & Communicatie
          Huidige contractwerker, meer dan 1 jaar
          Directeur-goedkeuring

Pluspunten

Veel ruimte voor het tonen van eigen initiatieven. Ik heb mijzelf goed kunnen ontwikkelen omdat ik de vrijheid krijg om veel te leren 'on the job'. Er zijn hier erg leuke collega's, met veel waardevole kennis, waar je je aan op kunt trekken als starter. We eten elke dag samen en krijgen de heerlijke lunch gratis bij de job.

Minpunten

We zijn een bedrijf dat heel hard is gegroeid de afgelopen jaren. Soms kun je dat merken als er weer nieuwe collega's zijn die je nog geen handje hebt geschud.

Dank voor je feedback! Ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling vinden we inderdaad bijzonder belangrijk.

20 sep. 2015
            Voormalige werknemer
            Directeur-goedkeuring

Pluspunten

Goede behandeling van mensen, er hangt een professionele maar informele sfeer. Collega's kunnen op elkaar bouwen. Bedrijf zit nog steeds in de groei. Veel collega's met een internationale afkomst, er wordt zowel Engels als Nederlands op de vloer gepraat.

Minpunten

Er is een 'open' werkvloer, geen gesloten kantoren. Dit moedigt goede samenwerking aan en maakt het eenvoudig elkaar aan te spreken. Als je hier niet van houdt zou dit een minpunt kunnen zijn

Dank voor je review en goed om te horen dat je het naar je zin hebt!

30 okt. 2017
              Huidige werknemer, minder dan 1 jaar
              Directeur-goedkeuring

Pluspunten

Op een rij: - diverse IT projecten: verschillende sectoren, verschillende soort bedrijven en toepassingen - collegiale en informele sfeer - kleine organisatie dus geen bureaucratische toestanden - mooie locatie in de haarlemmerstraat

Minpunten

Tot nu toe geen minpunten gevonden

Dank! Diversiteit is bij ons niet persé beleid maar gaat vanzelf. We vinden het leuk om met een grote verscheidenheid aan mensen te werken en dat levert ook echt wat moois op.

Weergave: 1 - 5 van 5 reviews in het Nederlands
            </>Embed

Veelgestelde vragen over GlobalOrange-reviews

GlobalOrange heeft een algemene beoordeling van 4,6 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 15 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 94% van de werknemers zou werken bij GlobalOrange aanraden aan vrienden en 69% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden stabiel gebleven.

Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van GlobalOrange hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met een 4,1 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij GlobalOrange. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden stabiel gebleven.

Op basis van Glassdoor-reviews zou 94% van de werknemers van GlobalOrange vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden GlobalOrange met een waarde van 4,6 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 4,4 voor cultuur en waarden en 4,1 voor loopbaanmogelijkheden.

Glassdoor heeft 15 reviews over GlobalOrange die anoniem zijn geplaatst door werknemers van GlobalOrange. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of GlobalOrange bij u past.