Reviews voor GlobalOrange | Glassdoor.nl

Reviews van GlobalOrange

Bijgewerkt op 2 aug 2018

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.6
93%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
GlobalOrange Managing Directors Yvo Gortemaker & Erik Seveke (no image)
Yvo Gortemaker & Erik Seveke
10 Beoordelingen
  1. "Geweldige plek om te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Marketing Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij GlobalOrange

    Pluspunten

    GlobalOrange biedt een erg goede werkplek. Ruim kantoor, fijne collega's, uitdagende projecten en gulle voorwaarden.

    Minpunten

    Can er nog geen bedenken. Ik hou je op de hoogte ;)

    GlobalOrange2018-08-02
  2. "Leuk en persoonlijk bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij GlobalOrange

    Pluspunten

    - Open cultuur - Medewerkers krijgen de vrijheid nieuwe dingen uit te proberen - Fexibel - Persoonlijke manier van omgaan met elkaar, ook door het MT. Je mag ze altijd aanspreken om advies te vragen. De grote ruimte waar we met zijn alle in werken helpt hier erg aan mee. - Persoonlijke ontwikkeling staat erg hoog - Prettige sfeer, er wordt veel gelachen, gevierd, geborreld en getafeltennist. - Goede locatie, de kerk zorgt voor extra belevenis. - Leuke organisatie van activiteteiten coor het team maar ook samen met de klant.

    Minpunten

    Ik heb nog geen minpunten ondekt.

    Verder lezen
    GlobalOrange2018-08-01
  3. "Leuk en divers bedrijf"

    SterSterSterSterSter
     

    Ik werk al langer dan een jaar als bij GlobalOrange

    Pluspunten

    Op een rij: - diverse IT projecten: verschillende sectoren, verschillende soort bedrijven en toepassingen - collegiale en informele sfeer - kleine organisatie dus geen bureaucratische toestanden - mooie locatie in de haarlemmerstraat

    Minpunten

    Tot nu toe geen minpunten gevonden

    Verder lezen
    GlobalOrange2017-10-30
  4. "Leuke, leerzame werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige contractwerker - Marketing & Communicatie in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk bij GlobalOrange voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Veel ruimte voor het tonen van eigen initiatieven. Ik heb mijzelf goed kunnen ontwikkelen omdat ik de vrijheid krijg om veel te leren 'on the job'. Er zijn hier erg leuke collega's, met veel waardevole kennis, waar je je aan op kunt trekken als starter. We eten elke dag samen en krijgen de heerlijke lunch gratis bij de job.

    Minpunten

    We zijn een bedrijf dat heel hard is gegroeid de afgelopen jaren. Soms kun je dat merken als er weer nieuwe collega's zijn die je nog geen handje hebt geschud.

    Verder lezen
    GlobalOrange2016-06-22

    Reactie van GlobalOrange

    January 3, 2017CEO

    Dank voor je feedback! Ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling vinden we inderdaad bijzonder belangrijk.

    Verder lezen
  5. "Erg sterk bedrijf met veel kennis van zaken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij GlobalOrange

    Pluspunten

    Goede behandeling van mensen, er hangt een professionele maar informele sfeer. Collega's kunnen op elkaar bouwen. Bedrijf zit nog steeds in de groei. Veel collega's met een internationale afkomst, er wordt zowel Engels als Nederlands op de vloer gepraat.

    Minpunten

    Er is een 'open' werkvloer, geen gesloten kantoren. Dit moedigt goede samenwerking aan en maakt het eenvoudig elkaar aan te spreken. Als je hier niet van houdt zou dit een minpunt kunnen zijn

    GlobalOrange2015-09-20

    Reactie van GlobalOrange

    October 27, 2017CEO

    Dank voor je review en goed om te horen dat je het naar je zin hebt!

    Verder lezen
Er zijn 13 reviews gevonden