Reviews voor GlobalOrange | Glassdoor.nl

Reviews van GlobalOrange

Bijgewerkt op 2 aug 2018

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 13 reviews gevonden

4.6
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
93%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Yvo Gortemaker & Erik Seveke
10 Beoordelingen
  1. "Leuk en persoonlijk bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij GlobalOrange

    Pluspunten

    - Open cultuur - Medewerkers krijgen de vrijheid nieuwe dingen uit te proberen - Fexibel - Persoonlijke manier van omgaan met elkaar, ook door het MT. Je mag ze altijd aanspreken om advies te vragen. De grote ruimte waar we met zijn alle in werken helpt hier erg aan mee. - Persoonlijke ontwikkeling staat erg hoog - Prettige sfeer, er wordt veel gelachen, gevierd, geborreld en getafeltennist. - Goede locatie,...

    Meer weergeven

    Minpunten

    Ik heb nog geen minpunten ondekt.

    Advies aan management

    Ga zo door, blijf je werknemers uitdagen en je waardering uitspreken.

    GlobalOrange2018-08-01
  2. "Leuk en divers bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk al langer dan een jaar als bij GlobalOrange

    Pluspunten

    Op een rij: - diverse IT projecten: verschillende sectoren, verschillende soort bedrijven en toepassingen - collegiale en informele sfeer - kleine organisatie dus geen bureaucratische toestanden - mooie locatie in de haarlemmerstraat

    Minpunten

    Tot nu toe geen minpunten gevonden

    Advies aan management

    Geen zwaarwegend advies momenteel!

    GlobalOrange2017-10-30
  3. "Leuke, leerzame werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Marketing & Communicatie in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk bij GlobalOrange voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Veel ruimte voor het tonen van eigen initiatieven. Ik heb mijzelf goed kunnen ontwikkelen omdat ik de vrijheid krijg om veel te leren 'on the job'. Er zijn hier erg leuke collega's, met veel waardevole kennis, waar je je aan op kunt trekken als starter. We eten elke dag samen en krijgen de heerlijke lunch gratis bij de job.

    Minpunten

    We zijn een bedrijf dat heel hard is gegroeid de afgelopen jaren. Soms kun je dat merken als er weer nieuwe collega's zijn die je nog geen handje hebt geschud.

    Advies aan management

    GlobalOrange is goed op weg, blijf zo doorgaan en blijf focussen!

    GlobalOrange2016-06-22

    Reactie van GlobalOrange

    January 3, 2017CEO

    Dank voor je feedback! Ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling vinden we inderdaad bijzonder belangrijk.

  4. "Erg sterk bedrijf met veel kennis van zaken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij GlobalOrange

    Pluspunten

    Goede behandeling van mensen, er hangt een professionele maar informele sfeer. Collega's kunnen op elkaar bouwen. Bedrijf zit nog steeds in de groei. Veel collega's met een internationale afkomst, er wordt zowel Engels als Nederlands op de vloer gepraat.

    Minpunten

    Er is een 'open' werkvloer, geen gesloten kantoren. Dit moedigt goede samenwerking aan en maakt het eenvoudig elkaar aan te spreken. Als je hier niet van houdt zou dit een minpunt kunnen zijn

    GlobalOrange2015-09-20

    Reactie van GlobalOrange

    October 27, 2017CEO

    Dank voor je review en goed om te horen dat je het naar je zin hebt!

  5. "Great place to work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Marketing Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij GlobalOrange

    Pluspunten

    GlobalOrange offers a great place to work. Spacious office, nice colleagues, challenging projects, and generous benefits.

    Minpunten

    Can't yet think of any. Keep you posted ;)

    GlobalOrange2018-08-02
  6. "Best company for an internship"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Stagiair 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij GlobalOrange

    Pluspunten

    Great workspace, good guidance and most importantly a really friendly environment to work in. Would really recommend GlobalOrange to other students who are looking for an internship within Amsterdam.

    Minpunten

    GlobalOrange is doing great, so there is no feedback at the moment.

    GlobalOrange2017-10-30
  7. "GlobalOrange is a great, cozy and fun company to work for."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software-architect in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij GlobalOrange voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    For me, the people whom i work with matter a lot. Great colleagues make most workdays very pleasant. Free lunch, beers, parties, boat trips are quite nice as well Open communication Owners sit together with all employees Mature development culture, good balance of people with different levels of experience

    Minpunten

    Communication can be ad-hoc sometimes (hallway conversations), like in most small companies. There is, however, a clear effort to improve this.

    Advies aan management

    Work on defining and improving processes.

    GlobalOrange2017-02-21

    Reactie van GlobalOrange

    October 27, 2017CEO

    Thank you for taking the time to write a review. good to hear there are so many points you appreciate about GO. We're indeed continuously working on improving whilst also taking care not to become a process driven company. To drive the improvement and get everyone involved we now ...

    Meer weergeven
  8. "Great employer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij GlobalOrange

    Pluspunten

    I've been working for almost a year and a half now at Global Orange and I'm very happy with the company so far. As a non-Dutch speaker, it's very important for me that the company is really international, and we have all our meetings (and lunches!) in English. Also, in my first year, the company paid for a beginner Dutch course which was very helpful in making the whole accommodation easier. The projects in the company...

    Meer weergeven

    Minpunten

    Well one of the pluses could also be seen as a minus - since the projects are so diverse, it's easy to have different processes for each, but I think a bit more standardization could help.

    Advies aan management

    Well, not much to say here really. I think management already really values their employees, so nothing to add here.

    GlobalOrange2017-01-03
  9. "Great company and great atmosphere"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Developer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij GlobalOrange voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Great informal atmosphere, smart colleagues, fantastic office in the building of a former church, free lunches that go far beyond a basic tosti, borrels and other celebrations. Sometimes the line between colleagues and friends might be a bit blurry and somehow it creates a great feeling. From a developer's perspective, one of the greatest things is that there are a lot of opportunities for trying new and exciting technologies...

    Meer weergeven

    Minpunten

    Despite the growth, Globalorange remains a rather small company and sometimes things can be a bit ad hoc. Also some improvements are necessary regarding devops, but I know that this is already addressed. Finally, I think it would help if the project managers would be more technical.

    Advies aan management

    Keep going the same direction and help GO grow even more

    GlobalOrange2017-01-05
  10. "Healthy and relaxing atmosphere"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Junior Business Analyst in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij GlobalOrange voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    The combination of very nice colleagues, and a relaxing atmosphere makes GlobalOrange the perfect place to work. There is a healthy mix between talented young professionals and experienced seniors, which makes a perfect match and often results in successful projects. I really enjoy working at GlobalOrange and am still learning every day!

    Minpunten

    Sometimes there are some minor miss communications between the sales- and development department. This problem has been addressed and the departments are currently working on a solution to prevent this from happening in the future.

    Advies aan management

    Keep the communication lines between sales and development short and keep listening to each other. I am certain this will result in even more success stories and satisfied customers!

    GlobalOrange2016-12-06

    Reactie van GlobalOrange

    January 3, 2017CEO

    Thanks a lot for your review! We've indeed had some communication issues between "sales" and delivery mid last year. This has been solved by involving delivery much more in the initial discussions with our clients and by a formal hand-over once a project starts.

Er zijn 13 reviews gevonden