Reviews van HEMA

(390 reviews in totaal)

Saskia Egas Reparaz

66% waardeert directeur

41% positieve zakelijke vooruitzichten

HEMA heeft een werknemersbeoordeling van 3,2 van 5 sterren, op basis van 390 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van HEMA is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Retail en groothandel (3,5 sterren).

Reviews per functie

390 reviews
1,0
7 jan 2025

Pluspunten

Voor mij zijn er geen pluspunten te bedenken. Hema kan een leuke werkgever zijn als je passie hebt voor het bedrijf en logistiek in het algemeen. Als je daar niet op je plek zit is het contrast (in blijdschap) dat jij ervaart met andere collega's echt afschuwelijk.

Minpunten

Herhaaldelijk mentaal uitputtend en doodvermoeiend werk, gebaseerd op voorgekauwde processen waar je ziek van wordt in je hoofd. Ik voelde me een betekenisloos tandwieltje binnen een grote organisatie. Ik voelde me totaal onbegrepen als persoon, en deelde nul passie wat ik wel zag bij collega's van mij. Deprimerend. Doodongelukkig. Wil dit soort werk nooit meer doen. Slecht salaris ook.

25 mrt 2025

hema

Pluspunten

Gezellige werkomgeving, werk is niet zwaar, leuke collega's.

Minpunten

Mag wel meer betaald worden.

19 mrt 2025

Het was een prima werkplek

Pluspunten

Leuke collega's, goede inwerking, duidelijke regels en afspraken, voldoende pauze, flexibel qua tijden.

Minpunten

Stond (te) vaak op dezelfde plek, niet voldoende afwisseling.

Weergave: 1 - 3 van 390 reviews

Glassdoor heeft 823 reviews over HEMA die anoniem zijn geplaatst door werknemers van HEMA. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of HEMA bij je past.