Reviews voor Hays | Glassdoor.nl

Reviews van Hays

Bijgewerkt op 18 nov 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.7
75%
Aanbevelen bij een kennis
92%
Waardeert directeur
Hays CEO Alistair R. Cox
Alistair R. Cox
1.352 Beoordelingen
  1. "Hays is een geweldige plek om te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Hays voor 10 jaar

    Pluspunten

    Ruimte voor persoonlijke groei en ambities, internationale kansen in 33 landen, gediversifieerde bedrijven om meerdere groeirichtingen mogelijk te maken, met unieke kansen in hun outsourcingbedrijf Hays Talent Solutions.

    Minpunten

    Balans tussen lange- en kortetermijndoelen.

    Advies aan management

    geen

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Hays2018-11-15
  2. "weinig persoonlijke mogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Hays

    Pluspunten

    Leuke collega's, prettige omgeving met gratis fruit en sport mogelijkheden. Goed jaarlijks personeelsfeest.

    Minpunten

    Salaris is laag, zeer competitieve sfeer (in plaats van samenwerken proberen dingen af te pakken), weinig persoonlijke kansen en doorgroeimogelijkheden, als je een bepaald target haalt krijg je een volgende kans en anders niet.

    Hays2019-08-05
  3. "Drama met uitbetalingen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige contractwerker - Medewerker Crediteuren beheer extern 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als bij Hays

    Pluspunten

    Ze hebben me bij mijn huidige werkgever kunnen brengen.

    Minpunten

    Geen communicatie, geen verantwoording nemen, slecht met salaris/reiskosten uitbetalen. Maken een zooi met verrekeningen. Reiskosten in de ene maan word soms 2 maanden later pas samen met een andere maand uit betaald.

    Advies aan management

    Neem je verantwoordelijkheid.

    Hays2019-01-16
  4. "Review van mijn stageperiode bij Hays"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige stagiair(e) - Finance Assistant in Tilburg
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als bij Hays

    Pluspunten

    Een erg leuk team om in te werken. Er hangt een fijne sfeer tussen de collega's wat het werk nog een stukje leuker maakt.

    Minpunten

    geen cafetaria aanwezig. Maar er worden wel vaak broodjes besteld waardoor een cafetaria eigenlijk ook niet nodig is.

    Hays2018-11-15
  5. "Topstart van je cariere"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruiter in Tilburg
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Hays voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Prettige, informele cultuur. Hard op de inhoud, zacht op de persoon. - Samen successen vieren staat hoog in het vaandel (maar ook bootcamps en leuke uitjes). - Sterk trainingsprogramma. - Niet zo strak op KPI's als andere recruitment partijen, wordt meer gekeken naar output. - Goede doorgroeimogelijkheden.

    Minpunten

    - Niet iedereen krijgt de juiste begeleiding.

    Advies aan management

    Hays kan en mag nog beter gepositioneerd worden op de arbeidsmarkt, er valt nog winst te behalen in het verschil tussen hoe het bedrijf is en wat het bedrijf uitstraalt.

    Hays2018-11-15
  6. "Uitdagende werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Account Manager in Tilburg
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Hays voor 8 jaar

    Pluspunten

    Hays is continue bezig om processen, werkomgeving en kennis en kunde van medewerkers te verbeteren. Er wordt geinvesteerd in medewerkers, hoe haal jij het beste uit jezelf. Volop doorgroeimogelijkheden en een prettige werksfeer waarin mensen elkaar helpen en stimuleren.

    Minpunten

    Werken in een kantoortuin vergt een goede focus op je eigen werkzaamheden. Omgaan met teleurstellingen is inherent aan het vak.

    Advies aan management

    Cafetariamodel voor secundaire arbeidsvoorwaarden om zo aan de individuele behoeftes van medewerkers te kunnen voldoen.

    Hays2018-11-15
  7. "Hays prettige werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Hays voor 5 jaar

    Pluspunten

    Informele sfeer, Hays feesten, thuisvoelen, gelijk voelen

    Minpunten

    Trainingen kunnen beter en uitgebreider

    Advies aan management

    Kom eens wat vaker langs bij de onsite teams. Gezellig

    Hays2018-11-15
  8. "Jong, dynamisch en kundig"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Account Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Hays

    Pluspunten

    Innovatief Dynamisch Sociale omgeving Brede expertise Sfeer en collega's

    Minpunten

    Kan echt niks bedenken aan minpunten.

    Advies aan management

    Stuur op de toekomst, kijk naar je medewerkers en betrek ze in de plannen en strategie.

    Hays2018-11-15
  9. "Tal van Mogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Managing Consultant in Tilburg
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Hays

    Pluspunten

    Doorgroeimogelijkheden, Training, Waardering, Erkenning, Internationaal

    Minpunten

    Grote Organisatie, ICT kennis, afstanden,

    Hays2018-11-05
  10. "Doorgroeimogelijkheden en werksfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Hays

    Pluspunten

    Goede doorgroeimogelijkheden, positieve (internationale) werksfeer. Hays luistert naar de werknemers en gelooft in de meerwaarde van de service voor zowel werkgever als werknemer.

    Minpunten

    Het zou nóg beter zijn indien het kantoor centraler gelegen was.

    Advies aan management

    Blijf doorgaan met het luisteren naar alle collega's en het zoeken naar innovatieve innitiatieven.

    Hays2018-11-05
Er zijn 26 reviews gevonden
</>Embed