Reviews van I&DT Software Groep

1,0

Wees de eerste die dit bedrijf aanbeveelt

(1 review in totaal)

Beoordeling per categorie

Reviews per functie

1 review
1,0
4 sep 2025

Pluspunten

Sfeer tussen de collega's is fantastisch

Minpunten

Er wordt wel gesproken over zaken beter willen doen, maar vervolgens komt er een andere taak door dat vorige week al aan de klant beloofd was en dat moet er ook even snel door. Er staat een wachtlijst van features die al maanden of jaren beloofd of verkocht zijn, maar er worden ook nieuwe beloftes verkocht. Niks loopt volgens planning en geen enkele taak wordt goed gepland of besproken, je moet gewoon beginnen en iets semi werkbaars leveren voor een deadline dat je niet wordt verteld. Het fixen van het semi werkbaars gebeurd pas zodra de klant begint met klagen en zelfs dan kan het nog een jaar duren. De basis van klantcontact lijkt te zijn verbergen, verbloemen, verdraaien, terugkaatsen en ontkennen. En deze vorm van communiceren bloed door naar de werknemers. Nooit wordt er verantwoordelijkheid genomen van eigen fouten of tekortkomingen en volledig de focus gelegd op de andere partij. Nooit ben ik, of andere collega's, benaderd om problemen rustig te bespreken. Het probleem wordt gelijk teruggekaatst en jij moet het maar oplossen, zelfs als het niet jouw probleem is. De standaard zin is "we doen het al 25 jaar zo" en daar zit juist het probleem. De software keuzes zijn al 25 jaar fout en I&DT plukt er nu de vruchten van.

Glassdoor heeft 1 reviews over I&DT Software Groep die anoniem zijn geplaatst door werknemers van I&DT Software Groep. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of I&DT Software Groep bij je past.