Reviews voor IBM | Glassdoor.nl

Reviews van IBM

Bijgewerkt op 23 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.7
73%
Aanbevelen bij een kennis
74%
Waardeert directeur
IBM CEO Virginia Rometty
Virginia Rometty
18.818 Beoordelingen
  1. "Echte professionals, ondanks hoge overhead"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Managing Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij IBM voor 3 jaar

    Pluspunten

    Internationaal, innovatief, daadkrachtig, mobiel werken heel goed geregeld

    Minpunten

    Bureaucratisch, soms wat onpersoonlijk, veel overhead

    Advies aan management

    Durf overhead aan te pakken (teveel VP’s met weinig toegevoegde waarde)

    IBM2019-08-09
  2. "Technical Writer bij IBM"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Technical Writer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij IBM voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    IBM kijkt naar het potentieel van de werknemer en geeft volop kansen om door te groeien naar alle mogelijke functies.

    Minpunten

    IBM is nogal bureaucratisch ingesteld.

    IBM2019-10-23
  3. "Big Blue"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - IT-Architect in Amsterdam
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij IBM voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    - internationale organisatie - veel mogelijkheden om door te groeien - trainingen

    Minpunten

    - stabiliteit, veel veranderingen - te veel focus op shareholder - weinig samenwerking tussen afdelingen

    IBM2019-09-21
  4. "Prima bedrijf voor een starter"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij IBM

    Pluspunten

    Genoeg doorgroeimogelijkheden in een leerzame omgeving

    Minpunten

    Je gaat de competitie aan met je collega's voor het krijgen van projecten, valse beloftes over verwachte projecten en geen pensioenregeling

    IBM2019-09-19
  5. "Steeds minder invloed"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij IBM

    Pluspunten

    Veel collega's die hetzelfde deden en regelmatig op projecten tegenkwam.

    Minpunten

    Als er geen projecten voor je waren was de kans groot dat je ver weg moest, ook al wilde ja dat niet.

    IBM2019-09-19
  6. "algemeen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij IBM

    Pluspunten

    Groot degelijk bedrijf, leuk om als starter te beginnen.

    Minpunten

    Geen plaats voor oudere werknemer

    IBM2019-09-16
  7. "Ziggo Business Institutional Sales Supervisor"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Institutional Sales Supervisor in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij IBM voor 3 jaar

    Pluspunten

    Maak te veel uren over heel de maand.

    Minpunten

    Dat ik constant dezelfde bezigheden heb.

    IBM2019-05-08
  8. "Werknemer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij IBM

    Pluspunten

    Goed betrouwbaar werkgever met goed salaris

    Minpunten

    Die zijn er niet veel omdat ik het niet weet

    IBM2019-05-03
  9. "Prima werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij IBM

    Pluspunten

    Veel ruimte gekregen voor zelf ontplooing

    Minpunten

    Weinig opvolging op door werknemers gegenereerde waarde

    IBM2019-04-19
  10. "Hoe een global bedrijf zich lokaal organiseert en werknemers buiten dat kader vergeet."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Process Specialist in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij IBM voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Goed pensioenfonds Team spirit bij project teams

    Minpunten

    Als remote werknemer voor een niet landgebonden organisatie wordt je niet gezien en gewaardeerd. IBM is geen global company maar een lokaal georganiseerd bedrijf met wereldwijd vestigingen.

    Advies aan management

    Creëer regionale organisaties met eigen budget voor salariëring etc, zodat werknemers in zo'n situatie eindelijk meer werkzekerheid krijgen.

    IBM2019-04-24
Er zijn 145 reviews gevonden
</>Embed