Reviews voor IBM | Glassdoor.nl

Reviews van IBM

Bijgewerkt op 13 jan 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.7
73%
Aanbevelen bij een kennis
72%
Waardeert directeur
IBM CEO Virginia Rometty
Virginia Rometty
17.843 Beoordelingen
  1. "Echte professionals, ondanks hoge overhead"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Managing Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij IBM voor 3 jaar

    Pluspunten

    Internationaal, innovatief, daadkrachtig, mobiel werken heel goed geregeld

    Minpunten

    Bureaucratisch, soms wat onpersoonlijk, veel overhead

    Advies aan management

    Durf overhead aan te pakken (teveel VP’s met weinig toegevoegde waarde)

    IBM2019-08-09
  2. "Opportunities"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Officer crisis en disastermanagement 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij IBM voor 10 jaar

    Pluspunten

    With a lot of self initiative you can become what ever you are capable for

    Minpunten

    salary grow is difficult make sure you have great salary when you entered the company

    IBM2020-01-13
  3. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij IBM

    Pluspunten

    Werkgever bied ruimte om flexibel te werken. Uitstekende beloning bij goede prestaties.

    Minpunten

    Cultuur gericht op individuele prestaties is veelal contraproductief.

    Advies aan management

    (zie minpunten)

    IBM2020-01-02
  4. "Innovatief maar complex en heeft het moeilijk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Account Executive 
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij IBM

    Pluspunten

    Veel met innovatie bezig, veel interne opleidingsmogelijkheden, intelligente en ervaren collega's.

    Minpunten

    Ouderwets imago in de markt, tegenwerkende KPI's, te veel tegenstijdige belangen, duur in de markt.

    Advies aan management

    Verminder tegenstrijdige belangen.

    IBM2019-12-06
  5. "Technical Writer bij IBM"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Technical Writer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij IBM voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    IBM kijkt naar het potentieel van de werknemer en geeft volop kansen om door te groeien naar alle mogelijke functies.

    Minpunten

    IBM is nogal bureaucratisch ingesteld.

    IBM2019-10-23
  6. "Big Blue"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - IT-Architect in Amsterdam
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij IBM voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    - internationale organisatie - veel mogelijkheden om door te groeien - trainingen

    Minpunten

    - stabiliteit, veel veranderingen - te veel focus op shareholder - weinig samenwerking tussen afdelingen

    IBM2019-09-21
  7. "Prima bedrijf voor een starter"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij IBM

    Pluspunten

    Genoeg doorgroeimogelijkheden in een leerzame omgeving

    Minpunten

    Je gaat de competitie aan met je collega's voor het krijgen van projecten, valse beloftes over verwachte projecten en geen pensioenregeling

    IBM2019-09-19
  8. "Steeds minder invloed"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij IBM

    Pluspunten

    Veel collega's die hetzelfde deden en regelmatig op projecten tegenkwam.

    Minpunten

    Als er geen projecten voor je waren was de kans groot dat je ver weg moest, ook al wilde ja dat niet.

    IBM2019-09-19
  9. "algemeen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij IBM

    Pluspunten

    Groot degelijk bedrijf, leuk om als starter te beginnen.

    Minpunten

    Geen plaats voor oudere werknemer

    IBM2019-09-16
  10. "Ziggo Business Institutional Sales Supervisor"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Institutional Sales Supervisor in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij IBM voor 3 jaar

    Pluspunten

    Maak te veel uren over heel de maand.

    Minpunten

    Dat ik constant dezelfde bezigheden heb.

    IBM2019-05-08
Er zijn 48876 reviews gevonden
</>Embed