Reviews voor IBM | Glassdoor.nl

Reviews van IBM

Bijgewerkt op 11 mrt 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.7
74%
Aanbevelen bij een kennis
72%
Waardeert directeur
IBM CEO Virginia Rometty
Virginia Rometty
18.110 Beoordelingen
  1. "Project Manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Project Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij IBM voor 10 jaar

    Pluspunten

    Ik werk al 18 jaar met veel plezier bij IBM. Je krijgt veel mogelijkheden om je te ontwikkelen IBM zet zich sterk in om met haar technologie maatschappelijke problemen op te lossen. de werk - prive balans is goed te doen, je mag (binnen de grenzen) je eigen werktijd en plek bepalen. fijne en behulpzame collega's

    Minpunten

    de gemiddelde leeftijd ligt erg hoog, er komen al jaren niet veel jonge mensen bij. IBM is een enorm groot amerikaans bedrijf dat echt top down bestuurd wordt. Ook binnen IBM nederland is het vanwege de omvang soms lastig om overzicht te hebben wat als bedrijf allemaal kunnen, en met wie we intern het beste kunnen samenwerken.

    Verder lezen
    IBM2020-01-31
  2. "Leuk bedrijf, goede sfeer en veel mogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Teamlead in Groningen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij IBM voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    De sfeer is goed, open cultuur met veel evenementen voor werknemers, zoals feestjes, lezingen en trainingen. Daarnaast veel mogelijkheden tot ontwikkeling.

    Minpunten

    Niet al het werk is even uitdagend, er wordt veel initiatief verwacht. Switchen van project is niet altijd even makkelijk.

    Verder lezen
    IBM2020-03-11
  3. "Slechte cultuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Consultant in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij IBM voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Een overdaad aan kennis; Uitdagende omgeving indien je veel uren wilt maken; Mogelijkheid om internationaal te werken.

    Minpunten

    Focus alleen op winst; Weinig ruimte voor persoonlijke ontwikkeling; Weinig investeringen in opleiding; Enorme druk op mensen met als doel winst te maken;

    Verder lezen
    IBM2020-01-30
  4. "Opportunities"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Officer crisis en disastermanagement 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij IBM voor 10 jaar

    Pluspunten

    With a lot of self initiative you can become what ever you are capable for

    Minpunten

    salary grow is difficult make sure you have great salary when you entered the company

    IBM2020-01-13
  5. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij IBM

    Pluspunten

    Werkgever bied ruimte om flexibel te werken. Uitstekende beloning bij goede prestaties.

    Minpunten

    Cultuur gericht op individuele prestaties is veelal contraproductief.

    Verder lezen
    IBM2020-01-02
  6. "Innovatief maar complex en heeft het moeilijk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Account Executive 
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij IBM

    Pluspunten

    Veel met innovatie bezig, veel interne opleidingsmogelijkheden, intelligente en ervaren collega's.

    Minpunten

    Ouderwets imago in de markt, tegenwerkende KPI's, te veel tegenstijdige belangen, duur in de markt.

    Verder lezen
    IBM2019-12-06
  7. "Technical Writer bij IBM"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Technical Writer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij IBM voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    IBM kijkt naar het potentieel van de werknemer en geeft volop kansen om door te groeien naar alle mogelijke functies.

    Minpunten

    IBM is nogal bureaucratisch ingesteld.

    IBM2019-10-23
  8. "Big Blue"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - IT-Architect in Amsterdam
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij IBM voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    - internationale organisatie - veel mogelijkheden om door te groeien - trainingen

    Minpunten

    - stabiliteit, veel veranderingen - te veel focus op shareholder - weinig samenwerking tussen afdelingen

    IBM2019-09-21
  9. "Prima bedrijf voor een starter"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij IBM

    Pluspunten

    Genoeg doorgroeimogelijkheden in een leerzame omgeving

    Minpunten

    Je gaat de competitie aan met je collega's voor het krijgen van projecten, valse beloftes over verwachte projecten en geen pensioenregeling

    IBM2019-09-19
  10. "Steeds minder invloed"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij IBM

    Pluspunten

    Veel collega's die hetzelfde deden en regelmatig op projecten tegenkwam.

    Minpunten

    Als er geen projecten voor je waren was de kans groot dat je ver weg moest, ook al wilde ja dat niet.

    IBM2019-09-19
Er zijn 157 reviews gevonden
</>Embed