Reviews voor IBM | Glassdoor.nl

Reviews van IBM

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 41625 reviews gevonden

3.6
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
68%
Aanbevelen bij een kennis
72%
Waardeert directeur
IBM CEO Virginia Rometty
Virginia Rometty
16399 Beoordelingen
  1. "Ziggo Business Institutional Sales Supervisor"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Institutional Sales Supervisor in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij IBM voor 4 jaar

    Pluspunten

    Maak te veel uren over heel de maand.

    Minpunten

    Dat ik constant dezelfde bezigheden heb.

    IBM2019-05-08
  2. "Werknemer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij IBM

    Pluspunten

    Goed betrouwbaar werkgever met goed salaris

    Minpunten

    Die zijn er niet veel omdat ik het niet weet

    IBM2019-05-03
  3. "Prima werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij IBM

    Pluspunten

    Veel ruimte gekregen voor zelf ontplooing

    Minpunten

    Weinig opvolging op door werknemers gegenereerde waarde

    IBM2019-04-19
  4. "Hoe een global bedrijf zich lokaal organiseert en werknemers buiten dat kader vergeet."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Process Specialist in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij IBM voor meer dan 20 jaar

    Pluspunten

    Goed pensioenfonds Team spirit bij project teams

    Minpunten

    Als remote werknemer voor een niet landgebonden organisatie wordt je niet gezien en gewaardeerd. IBM is geen global company maar een lokaal georganiseerd bedrijf met wereldwijd vestigingen.

    Advies aan management

    Creëer regionale organisaties met eigen budget voor salariëring etc, zodat werknemers in zo'n situatie eindelijk meer werkzekerheid krijgen.

    IBM2019-04-24
  5. "IBM Nederland heeft de slechte management in de wereld."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij IBM

    Pluspunten

    flexibility, flexibility, flexibility and flexibility

    Minpunten

    ouderwetse management geen strategie aller slechte salarissen

    IBM2019-03-29
  6. "Ok als eerste baan"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij IBM

    Pluspunten

    Jonge en actieve collega's Ontspannen werksfeer Veel leermogelijkheden Actief in meerdere werkvelden

    Minpunten

    Ondergemiddeld salaris, geen pensioen, te weinig seniors

    Advies aan management

    Biedt pensioen aan, investeer meer in je personeel met gerichte training

    IBM2019-02-11
  7. "Traineeship"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij IBM

    Pluspunten

    Doorgroeimogelijkheden, werken op projecten bij grote klanten

    Minpunten

    Bedrijfscultuur: veel ellenbogenwerk, overwerk, betalen voor koffie op kantoor

    Advies aan management

    Investeer in HR

    IBM2018-12-20
  8. "IBM AI and Industry Solution Strategy provided me a unique and exciting new challenge"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Solution Sales Professional in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij IBM voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Strong strategy: IBM is leading in AI for the last decade and has busy to transform its software business from on prem to Cloud services and industry focused SaaS solutions. Team Collaboration with local and international expert is bringing unique value to our customer and is making the difference , Ability to execute: a strong echo-system of partners and IBM Global Services are instrumental and key to the success...

    Meer weergeven

    Minpunten

    Simplification of administrative process is on going but their is still lot of room to improve, Awarness : some new key solutions are not so well know at our customers because IBM portfolio of solutions very big and some customer still associate IBM as the old Big Blue legacy HW and SW company

    IBM2018-11-02
  9. "Sales manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Regional Sales Manager Nederland in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij IBM voor 4 jaar

    Pluspunten

    Lekker Dicht bij mij thuis.

    Minpunten

    Ik vindt dat er weinig mensen het bedrijf kennen

    IBM2018-10-10
  10. "trouwe medewerker bij een trouw bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij IBM

    Pluspunten

    Alles is mogelijk. Pas je aan aan de Amerikaanse bedrijfscultuur, maar elk land heeft zijn eigen inbreng en cultuur. Elke baan is mogelijk, net daar waar je naar streeft.

    Minpunten

    Regelmatige vernieuwing van de medewerkers. 1 x gedwongen, maar andere keren vrijwillig ontslag nemen.

    Advies aan management

    De directe lijn naar Amerika is op dit moment duidelijk zichtbaar. Past de one-size-fits-all goed voor alles en iedereen?

    IBM2018-09-29
Er zijn 41625 reviews gevonden