Reviews van Infranea

100% zou aanbevelen aan een kennis

(5 reviews in totaal)

49% positieve zakelijke vooruitzichten

25 jun 2025

Kansen maken en kritisch kijken

Pluspunten

- Ze creeëren kansen voor hun werknemers. - Ze zijn kritisch over het eindproduct, niet op (of het ontbreken van) de kennis van de werknemer. - Duidelijke communicatie, en ze leren je ook hoe jij dat kan doen en het kan begrijpen.

Minpunten

- Daar moet ik te lang over nadenken om een serieus minpunt aan te geven. - Misschien zijn ze voor sommige personen té open of vriendschappelijk.

31 aug 2023

Erg interessante stage plek!

Pluspunten

Er wordt veel aandacht en tijd besteed aan de stageloper

Minpunten

Zeer goed in haar eigen expertise maar als er een 'nieuw' onderwerp behandeld wordt dan moet je daar zelf het voortouw in nemen

5 jan 2021

Pluspunten

Werkt aan de grote infrastructuur projecten in NL en BE Innovatief bedrijf dat voorop loopt in digitalisering van de Infra sector Management heeft oog voor de werknemers en menselijke kant Veel ruimte en enthousiasme voor eigen initiatief

Minpunten

Je komt altijd als onderaannemer/inhuur op de projecten en daarmee beperkte invloed op de positie die je op het project invuld Afhankelijker (en dus minder keuzevrijheid) van welke projecten er vallen dan bij grote aannemers

Weergave: 1 - 3 van 5 reviews

Glassdoor heeft 10 reviews over Infranea die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Infranea. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Infranea bij je past.