Reviews van JEX (Netherlands)

3,9

72% zou aanbevelen aan een kennis

(14 reviews in totaal)

Nick Hillebrand

77% waardeert directeur

53% positieve zakelijke vooruitzichten

1 jul 2025

Fijne sollicitatieproces

Pluspunten

Vriendelijk en open Handelen snel Fijne communicatie

Minpunten

Ik heb he geen minpunten. Het proces liep zoals ik had verwacht.

24 aug 2023

JEX voelt als een warm bad

Pluspunten

1. De werksfeer die bij JEX hangt is super fijn. Het is een open cultuur waar ruimte is om te vallen, en je geholpen wordt om op te staan. 2. De opstelling / indeling van het gebouw is praktisch en het zorgt voor een fijne manier van samenwerken waarbij iedereen gemakkelijk en snel te vinden is. Handig als je bijvoorbeeld een vraag hebt. Maar er is ook ruimte voor comfort of om je even terug te trekken wanneer dat nodig is. 3. Daarnaast is het fijn dat we een diverse club zijn. Los van de verschillende culturen is hier ook de ruimte om te zijn zoals je bent. Voor de mensen die een religie praktiseren zijn er gebedsruimtes en voor de kersverse moeders een kolfruimte. Er is bij JEX aan iedereen gedacht! 4. In de lunchruimte staat er iedere dag een heel team om de lunch te verzorgen. Dit is iets wat niet alleen praktisch is (want je hoeft er zelf niet meer aan te denken) maar ook bij draagt aan het werkgeluk van iedereen die hier werkt.

Minpunten

Om eerlijk te zijn, vind ik minpunten lastig te benoemen. Wellicht ben ik de meest tevreden medewerker? Ik denk dat de minpunten die er zijn/waren op te lossen zijn door in gesprek te gaan met de mensen die daar wat aan kunnen doen. Tijdig aandachtspunten doorgeven om het voor iedereen prettig te maken. Als iedereen dat zou doen, zouden er nog minder minpunten zijn.

Weergave: 1 - 3 van 14 reviews

Glassdoor heeft 17 reviews over JEX (Netherlands) die anoniem zijn geplaatst door werknemers van JEX (Netherlands). Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of JEX (Netherlands) bij je past.