Reviews voor Project Coordinator bij Medpace

37% positieve zakelijke vooruitzichten

Reviews per functie

4 reviews
24 dec 2020

Pluspunten

- leren staat centraal. - leuke collega's - begripvolle managers

Minpunten

- loon is vrij laag.

1,0
16 okt 2020

PC bij MRL

Pluspunten

Interessant werk, ik heb zeer veel bijgeleerd.

Minpunten

te veel werkdruk. geen begrip voor tijd die training neemt. geen begrip voor gezondheid, (2a3 burn outs per jaar) gemaakte afspraken om je gezondheid te behouden worden vergeten als het uitkomt. problemen aankaarten of oplossingen aanreiken worden onmiddellijk van tafel geveegd.

1,0
8 apr 2020

Pluspunten

Ik heb er een aantal fijne collega's leren kennen

Minpunten

Slecht management: controle freak, geen respect naar anderen toe, heeft duidelijke favoriete, focus ligt op wat er fout wordt gedaan en niet op wat je goed doet, geen flexibiliteit (hoeveel je werkt wordt op minuten nagegaan, maar als je te lang werkt dan wordt daar geen rekening mee gehouden), een bonus van 10 euro is belachelijk zeker als anderen er van 300 euro krijgen. Slechte bureaustoelen, geen ventilatie, weinig ramen, keuken is veel te klein voor al het personeel. Weinig voordelen: er is geen recup, weinig verlof, niet van thuiswerken. Er worden van die haat mails naar heel het bedrijf gestuurd als er iets niet goed is: mails over 8h en 6minuten werken en die inkten zeker niet te vergeten, over sigarettenpeuken, over kledingvoorschriften... Heel onprofessioneel en overdreven . Geen mogelijkheid om door te groeien ook al wordt dat tijdens sollicitatiegesprek beloofd. Liefst van al houden ze 10 jaar op dezelfde positie. De systemen en manier van werken zijn eigenlijk prehistorisch. Het bedrijf is gegroeid, maar er is geen evolutie van de manier van werken. In andere bedrijven zijn. Logistiek en printen aan andere bedrijven doorgespeeld, hier moet alles zelf gedaan worden en dat zorgt voor te veel werk om te volgen.

Reactie van Medpace
6y
Bedankt voor het plaatsen van een review. Het spijt ons te horen dat u negatieve gevoelens heeft tegenover de organisatie. We streven ernaar van Medpace een organisatie te maken waar medewerkers onbeperkte mogelijkheden hebben om vooruit te komen en meer verantwoordelijkheid op zich te nemen in het bedrijf. Om dit te bereiken hebben wij binnen elk loopbaantraject meerdere niveaus. Promotieperiodes zijn elk kwartaal beschikbaar en zijn uitsluitend afhankelijk van individuele prestaties. We stimuleren voortdurend de ontwikkeling van medewerkers vanuit de organisatie. De beloningsstructuur wordt consequent herzien om ervoor te zorgen dat we competitief zijn binnen de branche en om correcte lonen te bieden aan onze werknemers. Medpace is trots op de samenwerking, op office georiënteerde cultuur en streeft ernaar dat alle medewerkers zich gewaardeerd voelen. We nemen alle bezorgdheden serieus en onderzoeken deze grondig, hoewel we erkennen dat er niet één perfecte oplossing is die voor iedereen geschikt is. Het is duidelijk dat Medpace niet geschikt was voor u, maar we stellen uw mening op prijs en apprecieren u feedback.
Weergave: 1 - 3 van 4 reviews

Glassdoor heeft 1.651 reviews over Medpace die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Medpace. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Medpace bij je past.