Reviews van Medpace

Bijgewerkt op Nov 25, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

12 van meer dan 735 reviews gevonden

3.2
58%
Aanbevelen bij een kennis
50%
Waardeert directeur
Medpace President and CEO August Troendle
August Troendle
351 Beoordelingen
  1. 3.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Oké

    Jan 18, 2021 - Regulatory Submissions Coordinator 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Collega's zijn echt geweldig . Goeie sfeer Goed bedrijf om te starten

    Minpunten

    Mijn salaris was aan de lage kant,maar met onderhandelen kom je een eind. Doorgroei mogelijkheden minimaal

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 1.0
    Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

    0 appreciation

    May 12, 2020 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Lovely colleagues and it pays the bills

    Minpunten

    You are left unappreciated, unvalued and on your own... especially in the current times of uncertainty

    Verder lezen
    1 persoon vond deze review nuttig

    Reactie van Medpace

    Human Resources

    Thank you for leaving a review. We are happy to hear you enjoy the people that make up our organization – we may be biased but we believe we have the best employees. COVID-19 has been unknown and difficult for every organization, and Medpace is no expectation. We are navigating as best as we can and assure you we are taking this very seriously. We are complying with CDC guidelines and have allowed our employees to work 100% remotely for the last 5 weeks. This has been determined and evaluated based on new information we get daily on the spread of the virus. Where permitted by local regulations, including at all of our US locations now, we have allowed employees to return to the office (on a staggered schedule) every other week to ensure we reduce campus density and maintain physical distancing while promoting a return to our collaborative work environment. The return to work is a slow and gradual process. Our goal is to continue operations and still keep our employees safe. We are sorry to hear your thoughts on Medpace, but do encourage you to speak to your HR Representative to provide more detail.

  3. 1.0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    Ontslag tijdens ziekte

    Nov 25, 2021 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Vast contract Makkelijk bereikbaar Klein bedrijf in België

    Minpunten

    Geen toffe werksfeer Onvriendelijke collega’s Onaangenaam werken

    1 persoon vond deze review nuttig
  4. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Goede werkgever

    Apr 14, 2021 - Anonieme werknemer in Leuven
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - goede mogelijkheden om door te groeien - leuke werksfeer en collega's - gevaarieerd takkenpakket - goede locatie - globale mindset en multiculturele teams - kantoor goed uitgerust

    Minpunten

    - geen bedrijfsrestaurant en fitness binnen het kantoor

    1 persoon vond deze review nuttig
  5. 4.0
    Huidige werknemer

    Coördinator

    Dec 24, 2020 - Project Coordinator in Leuven
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - leren staat centraal. - leuke collega's - begripvolle managers

    Minpunten

    - loon is vrij laag.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 3.0
    Huidige werknemer

    Goed voor startende CRAs

    Dec 17, 2020 - In House CRA in Leuven
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Goede opleiding voor beginnende CRAs, veel ondersteuning, jong team

    Minpunten

    Laag loon en weinig flexibiliteit

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  7. 1.0
    Voormalige werknemer, meer dan 5 jaar

    PC bij MRL

    Oct 16, 2020 - Project Coordinator in Leuven
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Interessant werk, ik heb zeer veel bijgeleerd.

    Minpunten

    te veel werkdruk. geen begrip voor tijd die training neemt. geen begrip voor gezondheid, (2a3 burn outs per jaar) gemaakte afspraken om je gezondheid te behouden worden vergeten als het uitkomt. problemen aankaarten of oplossingen aanreiken worden onmiddellijk van tafel geveegd.

    Verder lezen
    4 personen vonden deze review nuttig
  8. 2.0
    Voormalige werknemer

    Cra

    Aug 25, 2020 - Senior CRA in Leuven
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Leuke collega’s en goeie training

    Minpunten

    Best een laag loon voor starter

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  9. 1.0
    Voormalige werknemer

    Een plek die de nostalgie helemaal niet waard is

    May 2, 2020 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Ik kan niets bedenken, misschien wel. Dit is een goede keuze voor mensen die niet hoeven te jagen.

    Minpunten

    Slecht management, incompetente managers, slechte bedrijfscultuur, slechte lonen, ontslagen in grote hoeveelheden, de redenen voor ontslag zijn erg belachelijk, bijvoorbeeld: buitensporige lonen, zoals geen financiële zorgen, niet naar arbeidsgeschiktheid. Bewonder vooral HR, hoe je een dier zonder menselijkheid kunt zijn.

    4 personen vonden deze review nuttig

    Reactie van Medpace

    Human Resources

    Bedankt voor het plaatsen van een review. We stellen vast dat je een negatieve ervaring hebt gehad binnen onze organisatie. We werken hard om ervoor te zorgen dat we een werkplek zijn voor alle medewerkers en dat wij attractief zijn voor werknemers op korte termijn maar ook een plek zijn waar onze medewerkers kunnen groeien in hun carrière. We zijn enorm trots op de verschillende culturen die we hier bij Medpace promoten. We waarderen medewerkers met verschillende achtergronden en zijn van mening dat dit bijdraagt aan een groot deel van ons succes. We zijn verrast om te horen over uw ervaring van ons HR-team. Onze HR-afdeling streeft ernaar de medewerkers van de organisatie te dienen en een samenwerkingsomgeving te bieden waar medewerkers kunnen blijven groeien en bloeien binnen de organisatie. Alle problemen die aan HR worden voorgelegd, krijgen overeenkomstig prioriteit. Meer specifiek worden ze allemaal beoordeeld en indien nodig ook vervolgens geëscaleerd. We zijn altijd bereid om specifieke bezorgdheden aan te pakken en ook duidelijk te maken dat we ze zullen escaleren, afhankelijk van de specifieke vraag. Naast de individuele vragen is HR en Management , ook verantwoordelijk voor de collectieve belangen van werknemers en de organisatie in zijn geheel. We staan altijd open voor suggesties en feedback en stellen uw beoordeling op prijs.

  10. 1.0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    Slecht management en geen waardering

    Apr 8, 2020 - Project Coordinator in Haasrode
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Ik heb er een aantal fijne collega's leren kennen

    Minpunten

    Slecht management: controle freak, geen respect naar anderen toe, heeft duidelijke favoriete, focus ligt op wat er fout wordt gedaan en niet op wat je goed doet, geen flexibiliteit (hoeveel je werkt wordt op minuten nagegaan, maar als je te lang werkt dan wordt daar geen rekening mee gehouden), een bonus van 10 euro is belachelijk zeker als anderen er van 300 euro krijgen. Slechte bureaustoelen, geen ventilatie, weinig ramen, keuken is veel te klein voor al het personeel. Weinig voordelen: er is geen recup, weinig verlof, niet van thuiswerken. Er worden van die haat mails naar heel het bedrijf gestuurd als er iets niet goed is: mails over 8h en 6minuten werken en die inkten zeker niet te vergeten, over sigarettenpeuken, over kledingvoorschriften... Heel onprofessioneel en overdreven . Geen mogelijkheid om door te groeien ook al wordt dat tijdens sollicitatiegesprek beloofd. Liefst van al houden ze 10 jaar op dezelfde positie. De systemen en manier van werken zijn eigenlijk prehistorisch. Het bedrijf is gegroeid, maar er is geen evolutie van de manier van werken. In andere bedrijven zijn. Logistiek en printen aan andere bedrijven doorgespeeld, hier moet alles zelf gedaan worden en dat zorgt voor te veel werk om te volgen.

    Verder lezen
    7 personen vonden deze review nuttig

    Reactie van Medpace

    Human Resources

    Bedankt voor het plaatsen van een review. Het spijt ons te horen dat u negatieve gevoelens heeft tegenover de organisatie. We streven ernaar van Medpace een organisatie te maken waar medewerkers onbeperkte mogelijkheden hebben om vooruit te komen en meer verantwoordelijkheid op zich te nemen in het bedrijf. Om dit te bereiken hebben wij binnen elk loopbaantraject meerdere niveaus. Promotieperiodes zijn elk kwartaal beschikbaar en zijn uitsluitend afhankelijk van individuele prestaties. We stimuleren voortdurend de ontwikkeling van medewerkers vanuit de organisatie. De beloningsstructuur wordt consequent herzien om ervoor te zorgen dat we competitief zijn binnen de branche en om correcte lonen te bieden aan onze werknemers. Medpace is trots op de samenwerking, op office georiënteerde cultuur en streeft ernaar dat alle medewerkers zich gewaardeerd voelen. We nemen alle bezorgdheden serieus en onderzoeken deze grondig, hoewel we erkennen dat er niet één perfecte oplossing is die voor iedereen geschikt is. Het is duidelijk dat Medpace niet geschikt was voor u, maar we stellen uw mening op prijs en apprecieren u feedback.

Weergave: 1 - 10 van 12 Reviews

Loopbanen die populair zijn bij Medpace-werkzoekenden

Entry Level Clinical Research Associate
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken
Junior Clinical Research Associate
Clinical Research Associate Manager
Entry Level Project Coordinator
Entry Level Clinical Coordinator
Entry Level Statistical Analyst

Werkt u bij Medpace? Deel uw ervaringen

Medpace logo
of