Reviews voor Merck | Glassdoor.nl

Reviews van Merck

Bijgewerkt op Jul 3, 2017

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.8
79%
Aanbevelen bij een kennis
87%
Waardeert directeur
Merck President & CEO Kenneth C. Frazier
Kenneth C. Frazier
1,155 Beoordelingen
  1. "Top werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Ondersteuning productie in Boxmeer
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij Merck

    Pluspunten

    Veel mogelijkheden om door te groeien, sociale ondersteuning vanuit leidinggevende, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

    Minpunten

    Organisatie is vrij log, daardoor worden verbeteringen soms langzaam uitgevoerd.

    Advies aan management

    geen

    Merck2016-06-07
  2. "Office manager merck"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     in Haarlem
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Merck

    Pluspunten

    Veel kansen, opleiding, mensen, cultuur

    Minpunten

    Logge systemen, lokatie, en verder niets

    Advies aan management

    Wie ben ik om management te adviseren

    Merck2016-04-08
  3. "MSD"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Planner in Haarlem
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Merck voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Goede werkgever met idem voorwaarden

    Minpunten

    Doorgroeien is niet erg makkelijk

    Merck2015-09-05
  4. "uitgeholde functies"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Specialist in Oss
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Merck voor 10 jaar

    Pluspunten

    Funties worden steeds breder, m.a.w. meer awareness m.b.t. productie-impact

    Minpunten

    doordat functie-inhoud breder wordt, wordt de kennis steeds oppervlakkiger. Wil je een probleem first-time-right oplossen, dan loop je te vaak tegen 'geen kennis' aan.

    Advies aan management

    zorg dat iedereen een sparrings-partner heeft (met dezelfde kennis, ervaring)

    Merck2015-08-26
  5. "Geregeld"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Merck

    Pluspunten

    Vol op dynamiek Kansen kun je zelf afdwingen of creëren, de eerste poging is niet altijd raak Professionele organisatie

    Minpunten

    De laatste jaren teveel regels die verstikkend werken. Teveel internationaal aangestuurd Verminderde aandacht voor ontwikkeling

    Advies aan management

    De perioden van reorganisaties achter laten en voor stabiliteit gaan.

    Merck2015-07-04
  6. "MSD als werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Technician in Haarlem
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij Merck

    Pluspunten

    (te) veel werk in productie

    Minpunten

    een te kort aan werknemers

    Advies aan management

    inhuren van en een beter vooruitzicht aanbieden aan nieuw personeel op de werkvloer

    Merck2015-06-01
  7. "MSD revisited after retirement"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Manager Regulatory Intelligence EMEA in Haarlem
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Merck

    Pluspunten

    Zeer professionele organisatie die kansen biedt aan talentvolle medewerkers. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Goede arbeidsomstandigheden. Absoluut een wereldleider in de ethische farmaceutische industrie.

    Minpunten

    Kille en gevoelloze organisatie. In het keurige en gelikte personeelsmagazine wordt het bedrijf tot het uiterste opgehemeld, hoe geweldig het allemaal wel niet is. Ondertussen krijgen vele honderden medewerkers, vooral maar niet alleen in Oss, te horen dat ze niet meer nodig zijn. Een bedrijf met twee gezichten, naar buiten toe vooral ethisch, naar binnen toe meedogenloos. Op sommige afdelingen onaanvaardbaar hoge... werkdruk, medewerkers worden tot het uiterste gedreven: .'Take it, or leave it'.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Meer aandacht voor het 'humane' aspect. Minder centraal aangestuurd vanuit de VS. Mooie kreten naar de buitenwereld (where patients come first), maar met te weinig aandacht voor de positie van de medewerkers, die uiteindelijk de jaarlijkse miljardenwinst realiseren (waaruit ook alle onevenredige bonussen voor het hogere management worden betaald).

    Merck2015-05-24
  8. "Algemeen overzicht"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Senior Customer Representative 
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als bij Merck gewerkt

    Pluspunten

    Hoge standaard, goede secundaire voorwaarden, auto van de zaak, laptop van de zaak, vele tegemoedkomingen.

    Minpunten

    Goed inkomen, maar minder tijd om met familie iets te doen.

    Advies aan management

    Geen

    Merck2017-07-03
  9. "Leuk Bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     in Hoddesdon, East of England, Engeland
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Merck voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Korte lijnen, informele sfeer. Prima locatie en faciliteiten.

    Minpunten

    Salaris groei mogelijkheden beperkt door CAO. Dat is ook de reden van vertrek geweest.

    Merck2017-03-07
  10. Nuttig (1)

    "FD"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb gewerkt bij Merck

    Pluspunten

    Goede salarissen, goede omgeving, bekend bedrijf en sterke financiële positie

    Minpunten

    te bureaucratisch, te politiek, geen ontwikkeling van talent (alleen door vriendjespolitiek kan je je niveau en verantwoordelijkheden verhogen), geen duidelijke strategie.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Merck2014-12-06
Er zijn 3301 reviews gevonden