Reviews voor Microsoft | Glassdoor.nl

Reviews van Microsoft

Bijgewerkt op 19 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.2
87%
Aanbevelen bij een kennis
97%
Waardeert directeur
Microsoft CEO Satya Nadella
Satya Nadella
10.558 Beoordelingen
  1. "super werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Microsoft

    Pluspunten

    veel mogelijkheden, slimme mensen, doet het goede in en voor de wereld

    Minpunten

    veel werkdruk en af en toe mag er weer iets meer aan carriere ontwikkeling gedaan worden

    Microsoft2019-08-19
  2. "Manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Technisch manager in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Microsoft voor 8 jaar

    Pluspunten

    Salaris is te vergelijken met andere bedrijven.

    Minpunten

    Veel vriendjes politiek en ondergrondse discriminatie

    Advies aan management

    NA, laag niveau

    Microsoft2019-08-14
  3. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Technical Account Manager in Schiphol
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Microsoft voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Goed salaris, fijne werkgever en veel doorgroeimogelijkheden

    Minpunten

    Erg corporate cultuurtje en soms onoverzichtelijk qua rollen

    Microsoft2019-07-15
  4. "Dynamische en vooruitstrevende organisatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior evenement marketing en projectmanager in Schiphol
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Microsoft voor 5 jaar

    Pluspunten

    Nieuwe werken Informele werksfeer Goed salaris Vooruitstrevende mindset

    Minpunten

    Complexe materie Politiek Hard werken Geen andere punten

    Microsoft2019-07-09
  5. "innovatief en commercieel bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - product verkoper in Schiphol
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Microsoft voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    innovatief, modern, groeiend, marktleider, succesvol

    Minpunten

    hard werken, politiek, veel thuiswerken, individualistisch

    Advies aan management

    meer teambuilding

    Microsoft2019-05-22
  6. "Trots"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Solution Sales Professional in Schiphol
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Microsoft voor 3 jaar

    Pluspunten

    Met trots werken mensen bij Microsoft: mooie cultuur, prachtige producten, services waarin vol geinvesteerd wordt. Microsoft begrijpt waar de markt behoefte aan heeft en speelt daar uitstekend op in.

    Minpunten

    Vrij complexe en politieke organisatie, waarin je moet passen. Door complexiteit is efficiency niet optimaal.

    Advies aan management

    Zorg dat medewerkers meer bij klanten kunnen zijn, dan teveel moeten voldoen aan interne activiteiten.

    Microsoft2019-05-15
  7. "Microsoft NL"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Microsoft

    Pluspunten

    De arbeidsvoorwaarden zijn goed. Veel vrijheid om je eigen rol/functie invulling te geven. Zelf bepalen, waar, wanneer en hoe je werkt. Industrie die altijd in beweging is.

    Minpunten

    Politiek binnen de corporate. Stroperige processen die voor vertraging kunnen zorgen.

    Microsoft2019-03-28
  8. "Één van de leukste bedrijven om voor te werken als je van IT houdt"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige contractwerker - Analist 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Microsoft voor 8 jaar

    Pluspunten

    "één van de leukste bedrijven om voor te werken als je van IT houdt, goede werk-privébalans"

    Minpunten

    "investeert niet genoeg in de operationele afdelingen van het bedrijf, zeer complex bedrijfsmodel"

    Advies aan management

    om het bedrijf soepel en beter te laten draaien moet meer aandacht geschonken worden aan de operationele activiteiten. Dit is erg belangrijk en een ondergewaardeerd element in deze complexe organisatie

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Microsoft2019-02-01
  9. "Great place to work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Microsoft voor 8 jaar

    Pluspunten

    - cultuur, CEO, strategie, mooi kantoor,

    Minpunten

    Strategie wordt in US bepaald.

    Microsoft2018-10-23
  10. "MSFT review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Microsoft

    Pluspunten

    Markt Leider Innovatief Goede secundaire voorwaarden Fun flexibel en/of thuis werken mogelijk

    Minpunten

    werkdruk politiek personeel wordt vol continu vergeleken

    Advies aan management

    walk the talk

    Microsoft2018-10-01
Er zijn 82 reviews gevonden