Reviews van NTX

5 reviews
1,0
16 feb 2025

Ga hier niet werken

Pluspunten

Thuiswerken kan hier, maar verwacht geen vrijheid. Het is streng gereguleerd, en alles moet verantwoord en gecontroleerd worden. Eigen initiatief is zeker niet de verwachting.

Minpunten

Hier wordt alles erg strikt gecontroleerd, soms zelfs overdreven. Het management lijkt zelf niet altijd een duidelijke richting te hebben. Bedrijfswagens worden aangeboden (daarmee pronken ze in hun vacatures en met allerlei andere voordelen), maar blijken in de praktijk vooral reclameauto’s te zijn. Ik werk hier nu vier jaar, maar heb besloten om iets anders te zoeken. Er is veel veranderd sinds de overname van 2 andere bedrijven. Er zijn weinig echt boeiende klanten, en op LinkedIn worden expertrollen beloofd die in werkelijkheid heel weinig voorstellen. Ze werven vooral veel mensen om het hoge verloop op te vangen. Heel veel mensen staan op een punt om hier te vertrekken. Heel slechte sfeer tussen collega's onderling (vijandige blikken, men werkt niet samen naar 1 doel), al hangt dit af van het team waarin je terechtkomt.

Reactie van NTX
1y
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons om te horen dat je bovengenoemde zaken ervaart. We vinden het namelijk belangrijk dat iedereen zich gewaardeerd voelt en met plezier komt werken. We zijn er ons van bewust dat het bedrijf door de groei de afgelopen jaren grote veranderingen heeft doorgemaakt. We begrijpen dat deze groeispurt niet voor iedereen even comfortabel aanvoelt. Toch werken we er continu aan om het voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken en ook de persoonlijke groei maximaal te ondersteunen. Medewerkers zijn dé belangrijkste schakels van het bedrijf, dus we blijven actief werken aan een cultuur waarin iedereen zich gewaardeerd voelt en waarin we samen verder bouwen aan een sterk en betrokken team. Als je verdere suggesties hebt of je ervaring in meer detail wilt delen, nodigen we je graag uit om dit vertrouwelijk met ons te bespreken.
3,0
20 aug 2024

Bedrijf in samensmelting

Pluspunten

Flexibiliteit, Thuiswerken mag zoveel je wilt. Ook kan je via flex uren bv gaan sporten overdag en die later inhalen.

Minpunten

Chaotisch. Momenteel in samensmelting. Komen steeds nieuwe regels ten ongenoegen van de werknemers en later veranderen ze die dan terug. Werksfeer zit momenteel ook niet top.

Reactie van NTX
1y
Bedankt voor je directe en eerlijke feedback. We appreciëren het dat je de tijd hebt genomen om te benoemen wat jij positief ervaart binnen NTX en wat je ziet als verbeterpunten. We zijn blij te horen dat je de flexibiliteit en de mogelijkheid om thuis te werken waardeert. We streven er dan ook altijd naar om een werkomgeving te creëren die onze medewerkers ondersteunt in de ideale balans tussen werk en privé. Daarnaast begrijpen we dat het samensmelten van verschillende bedrijven geen gemakkelijke periode is. We proberen steeds veranderingen door te voeren in het voordeel van elke medewerker. Maar ook al zijn veranderingen positief, ze vragen altijd om een zekere inspanning. Dat beseffen wij ook. We nemen je feedback dus heel serieus en zullen deze gebruiken om te bekijken waar we nog kunnen optimaliseren. Als laatste willen we benadrukken dat je deze feedback altijd rechtstreeks met ons mag delen in een open gesprek. Er worden dan ook regelmatig momenten voorzien waarop je eerlijke, ongefilterde feedback kan en mag geven. Daarnaast mag je ook je Teamlead of de HR-vertrouwenspersoon vrijblijvend aanspreken, zoals je weet. Meer nog, we moedigen dit écht aan, want we willen blijven werken aan een positieve, open en productieve cultuur waarin iedereen zich thuisvoelt.
9 mrt 2026

2026

Pluspunten

Veel variatie, uitdaging en ownership Gezonde balans werk / privé, zeer flexibel Minimale micromanagement

Minpunten

Veel verandering Kleine vorm van indekcultuur

Weergave: 1 - 3 van 5 reviews

Glassdoor heeft 8 reviews over NTX die anoniem zijn geplaatst door werknemers van NTX. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of NTX bij je past.