4mo
Bedankt om je ervaring zo eerlijk te delen. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om zowel de positieve als de minder positieve aspecten van je periode bij NTX te benoemen.
Het doet ons deugd te lezen dat je de leuke projecten, het brede technologielandschap en de fijne collega’s aanhaalt. Dat zijn elementen waar we bewust op blijven inzetten en die een belangrijk deel uitmaken van onze cultuur.
Tegelijk vinden we het jammer om te lezen dat je onze organisatie in die periode als chaotisch hebt ervaren. De voorbije jaren kende NTX een sterke groei, wat onvermijdelijk uitdagingen met zich meebracht op vlak van structuur en continuïteit. Die feedback nemen we ernstig en vormt mee de basis voor verbeteringen die we intussen hebben doorgevoerd.
Daarnaast investeren we vandaag sterk in de ontwikkeling van onze leidinggevenden. Zij worden op dagelijkse basis gecoacht in hun rol, met specifieke aandacht voor vertrouwen, autonomie en duidelijke communicatie binnen teams.
We blijven dan ook inzetten op open communicatie en dialoog, en willen een werkomgeving creëren waarin feedback welkom is en medewerkers zich gehoord voelen.
We danken je voor je feedback en wensen je veel succes in je verdere carrière.