Reviews van PEAK6

3.1
54%
Aanbevelen bij een kennis
57%
Waardeert directeur
PEAK6 Co-founder and Managing Partner Jenny Just & Matthew Hulsizer
Jenny Just & Matthew Hulsizer
91 Beoordelingen
Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn geen reviews die overeenkomen met uw zoekopdracht bij dit bedrijf.

Review toevoegen Het is zó gedaan om uw ervaring te delen. Uw informatie is altijd anoniem.

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

  Weergave: 1 - 0 van 0 reviews in het Nederlands

  Veelgestelde vragen over PEAK6-reviews

  PEAK6 heeft een algemene beoordeling van 3.1 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 163 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 54% van de werknemers zou werken bij PEAK6 aanraden aan vrienden en 61% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -7% verslechterd.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van PEAK6 hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 2.9 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij PEAK6. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -10% verslechterd.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 54% van de werknemers van PEAK6 vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden PEAK6 met een waarde van 2.8 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 2.8 voor cultuur en waarden en 3.0 voor loopbaanmogelijkheden.

  Volgens reviews op Glassdoor vermelden werknemers vaak de volgende plus- en minpunten van werken bij PEAK6: arbeidsvoorwaarden, loopbaanontwikkeling, collega's en hoger management, cultuur, management.

  Loopbanen die populair zijn bij PEAK6-werkzoekenden

  VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

  Werkt u bij PEAK6? Deel uw ervaringen

  PEAK6 logo
  of