Reviews van PostNL

Bijgewerkt op Jul 21, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

194 van meer dan 269 reviews gevonden

3.9
76%
Aanbevelen bij een kennis
81%
Waardeert directeur
Pluspunten
  • "Het was een fijne werk omgeving(in 14 reviews)

  • "Ontzettend flexibel, bezorgen wanneer je wilt zolang het voor 5 uur klaar is(in 13 reviews)

  • Minpunten
  • "Veel reorganisaties divisie Mail(in 13 reviews)

  • "Er is tegenwoordig groot verschil in de post aan levertijden, het komt vaak voor dat wanneer 1 wijk aanwezig is je nog moet wachten op de andere wijk(in 7 reviews)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.
    1. 5.0
      Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

      Parttime postbezorger

      Jun 28, 2021 - parttime postbezorger in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Relax werk goede werk sfeer

      Minpunten

      Eerlijk gezegd geen minpunten te vinden

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    2. 4.0
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

      review postnl

      Jun 10, 2021 - Postbezorger 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Niet veel uren, je begint later op de dag en je kunt beginnen wanneer het jou uitkomt, zolang je je leveringen maar op tijd binnen hebt

      Minpunten

      Je werkt buiten in alle weersomstandigheden, dus regen, sneeuw, hitte. Dat kan echter ook als een pluspunt worden gezien.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    3. 2.0
      Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

      Onvoldoende begeleiding

      Jun 30, 2021 - Postbode in Amersfoort
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Snel aan het werk, aardige teamleider, veel online info beschikbaar.

      Minpunten

      Slechte begeleiding: ik werd ingewerkt door een collega die duidelijk geen instructies heeft gekregen over hoe iemand in te werken. Het ging van de hak op de tak en veel informatie kreeg ik niet. De meeste info moest ik via een app uit mijn hoofd leren, daar kwam geen persoonlijk contact aan te pas. Na een week werd al van mij verwacht dat ik mijn wijk alleen kon lopen, terwijl ik nog geen idee had van hoe alles werkte. Door deze druk heb ik daarom mijn proeftijd opgezegd.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    4. 4.0
      Voormalige werknemer

      Kerst baan

      Jul 7, 2021 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Flexibel, mooie muziek, enkele internationale collega's

      Minpunten

      Lawaaierige machines, repetitief werk, de hele tijd staan

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    5. 4.0
      Voormalige werknemer

      PostNL Postbode

      Jun 16, 2021 - Student in Leiden
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Je bent veel buiten en bent redelijk je eigen baas (je krijgt vooral met de teamleider te maken als er iets fout gaat)

      Minpunten

      Het is niet echt een minpunt (het is simpelweg wat je kan verwachten), maar het is wel werk waar je keihard moet werken voor loon dat tegen het minimumloon aanzit.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    6. 3.0
      Voormalige werknemer

      Postbezorger bij PostNL

      Jul 21, 2021 - Postbezorger in Kessel, Limburg, Limburg
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Flexibel en zelfstandig werk dat goed te combineren is met studeren.

      Minpunten

      Collega's zie je niet al te vaak.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    7. 3.0
      Voormalige werknemer

      Goed

      Jul 8, 2021 - Postbezorger 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      goed gaan de goede kant op

      Minpunten

      goed gaan de goede kant op daarom netjes

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    8. 3.0
      Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

      Dode rat in de bus

      Jun 25, 2021 - pakketbezorger in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Bus is goed ruim, dus aan het einde van de dag kun je lekker liggen achterin als een geslagen hond na dat 250 pakketjes hebt bezorgt.

      Minpunten

      Airco absent dus je sterft zowat in de zomer.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    9. 4.0
      Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

      Fijn!

      Jun 6, 2021 - Postbezorger in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Leuke collega's, vrijblijvende uren maken

      Minpunten

      Minimumloon, soms wat onduidelijk geregeld

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    10. 4.0
      Huidige werknemer

      Koeriersdienst

      May 27, 2021 - Chauffeur in Breda
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Loon Vrijheid Contact met de klanten onderhouden en blij maken

      Minpunten

      Hard werken met erg veel druk

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    Weergave: 1 - 10 van 194 Reviews

    Loopbanen die populair zijn bij PostNL-werkzoekenden

    Postbezorger
    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken
    Teamleider Tijdgebonden Netwerk Uitvoering Limburg
    Management Traineeship Finance

    Werkt u bij PostNL? Deel uw ervaringen

    PostNL logo
    of