Cover image for Pride Microfinance
Is dit uw bedrijf?

Pride Microfinance

Review toevoegen

Reviews van Pride Microfinance

18 van meer dan 18 reviews gevonden
3,9
94% Aanbevelen bij een kennis

3,9
94%
Aanbevelen bij een kennis
Verifieer uw e-mailadres om filters te gebruiken. Hebt u problemen? E-mail opnieuw verzenden
Review toevoegen Het is zó gedaan om uw ervaring te delen. Uw informatie is altijd anoniem.
  Weergave: 0 - 0 van 0 reviews in het Nederlands
  Kom bij Pride Microfinance werken
  Meest recente vacatures
  </>Embed

  Veelgestelde vragen over Pride Microfinance-reviews

  Pride Microfinance heeft een algemene beoordeling van 3,9 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 18 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 94% van de werknemers zou werken bij Pride Microfinance aanraden aan vrienden en 82% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden stabiel gebleven.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Pride Microfinance hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 3,4 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Pride Microfinance. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 5% verbeterd.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 94% van de werknemers van Pride Microfinance vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Pride Microfinance met een waarde van 2,9 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 4,3 voor cultuur en waarden en 3,7 voor loopbaanmogelijkheden.

  Werkt u bij Pride Microfinance? Deel uw ervaringen

  Pride Microfinance

  of

  Reviews per functie

  • Credit Officer(5)

  Glassdoor heeft 18 reviews over Pride Microfinance die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Pride Microfinance. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Pride Microfinance bij u past.