Reviews van Randstad Digital

(72 reviews in totaal)

Venu Lambu

40% waardeert directeur

38% positieve zakelijke vooruitzichten

Randstad Digital heeft een werknemersbeoordeling van 3,4 van 5 sterren, op basis van 72 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Randstad Digital is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak IT (3,9 sterren).

Reviews per functie

72 reviews
2,0
16 apr 2026

Pluspunten

Moet ik na 5 jaar nog steeds ontdekken. Geen pluspunten bij de organisatie zelf, maar mijn opdrachtgevers zelf waren top. Dat is de reden dat ik daar nog werkzaam ben.

Minpunten

Communicatie, geen transparantie. Achter de schermen gebeurd er veel, maar bij vragen of onduidelijkheden bij de werknemer zelf is er niemand die een duidelijk, maar vooral eerlijk antwoord kan geven.

2,0
30 nov 2025

Cv schuivers

Pluspunten

Bij veel organisaties gerespecteerd en daarmee opent het mogelijkheden

Minpunten

Management wijzigingen zijn aan de orde van de dag en is ook niet volwassen. Begeleiding van inzetbare professionals is ondermaats.

3,0
28 okt 2025

Review Randstad Digital

Pluspunten

- Keuze uit diverse opdrachten (heb je deels zelf in de hand). - Volledig doorbetaald als je nog geen opdracht hebt of terug komt na een opdracht. - Uitjes voor professionals - Opleiding opties

Minpunten

- Alle aandacht gaat naar professionals op de bank. Eenmaal op opdracht wordt er niet meer naar je omgekeken. - Loonsverhoging afhankelijk van afspraken bij de klant en of je tarief kan worden verhoogd. Je moet vaak veel moeite doen voor kleine verhoging. Als je er zelf niet over begint krijg je er niks bij. - Er wordt aangegeven dat je zelf geen opdrachten hoeft te zoeken, dat is echter niet waar. Er worden opdrachten voor je gezocht, maar je wordt ook geacht zelf vacatures of leads achterna te gaan via LinkedIn of je eigen netwerk, waarna je deze aanbrengt bij je recruiter om je plaatsings kans te vergroten.

Weergave: 1 - 3 van 72 reviews

Glassdoor heeft 1.388 reviews over Randstad Digital die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Randstad Digital. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Randstad Digital bij je past.