Reviews van Rituals

Bijgewerkt op Jul 13, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

68 van meer dan 306 reviews gevonden

3.6
73%
Aanbevelen bij een kennis
87%
Waardeert directeur
Rituals Founder and CEO Raymond Cloosterman
Raymond Cloosterman
155 Beoordelingen
Pluspunten
  • "Heel veel doorgroeimogelijkheden(in 8 reviews)

  • "Fijne werkgever, goede doorgroei mogelijkheden(in 7 reviews)

  • Minpunten
  • "Ik kan momenteel geen minpunten benoemen(in 7 reviews)

  • "heel opdringerig naar klanten toe (vind ik)(in 4 reviews)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.
    1. 5.0
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

      Top baan

      Jun 28, 2021 - Verkoopmedewerker in Utrecht
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Hele lieve collega’s en leuke werkomgeving

      Minpunten

      Geen minpunten super leuk altijd

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    2. 4.0
      Voormalige werknemer, meer dan 5 jaar

      Geen extra's

      Jul 13, 2021 - Sales Advisor in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Leuke (online) trainingen beschikbaar voor alle medewerkers

      Minpunten

      Na 5 jaar op 11 euro, geen extra's ontvangen als sleutelhouder en leidinggevende.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    3. 1.0
      Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

      Leuk

      Jul 5, 2021 - Verkoopmedewerker in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Leuk bedrijf.leuk samen werken met de collega's

      Minpunten

      Druk te werken.soms voel ik te druk

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    4. 1.0
      Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

      Vreselijk

      May 16, 2021 - Shopmanager in Maastricht
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Echt geen enkele, het bedrijf doet zich anders voor naar de klanten. Ik heb hier echt vreselijk afgezien en ik ben ook meteen na een aantal maanden gestopt.

      Minpunten

      Teveel om op te noemen. Erg veel hiërarchie, geroddel achter je rug, je wordt als een kleine kleuter benaderd door een areamanager die samenspant met een shopmanager en daar dus ook samen zijn eigen personeel mee uitlacht. Je moet 24/7 beschikbaar zijn, ik heb vaak 9 dagen achtereen gewerkt. Ik kreeg een pand waarin overal schimmel was, vuilniszakken overal lagen.

      Verder lezen
      2 personen vonden deze review nuttig
    5. 5.0
      Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

      Rituals in een notendop

      Apr 4, 2021 - Customer Coordinator in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Uitdagend, snelgroeiend bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden

      Minpunten

      Meerendeel van de collega's zijn vrouwen

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    6. 5.0
      Huidige werknemer

      review

      Mar 16, 2021 - Sales Advisor 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      goed team, gezellige werkplek op goede locatie

      Minpunten

      op sommige momenten een drukke locatie --

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    7. 3.0
      Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

      Hoge werkdruk & laag salaris

      Mar 19, 2021 - Sales Advisor 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      De planning was altijd optijd bekend en goed geregeld.

      Minpunten

      De leermodules online duren minimaal 20 uur en zijn onbetaald, de werkdruk is hoog, en op de werkvloer wordt veel geroddeld

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    8. 2.0
      Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

      Mooi verhaal en product maar niet leuk als werkgever

      Mar 12, 2021 - Sales Advisor in Hoorn, Noord-Holland, Noord-Holland
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      - De collega's maken het werk leuk

      Minpunten

      -Komen afspraken niet na -Te hoge werkdruk -Management is verschrikkelijk -HR weet vaak niet waar ze mee bezig zijn

      1 persoon vond deze review nuttig
    9. 4.0
      Huidige werknemer

      X

      Dec 18, 2020 - retail medewerker in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Het team is heel meegaand, behulpzaam, Respectvol en eerlijk

      Minpunten

      Er zijn op dit moment geen minpunten

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    10. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

      Hardwerkende, positieve, uitdagende familie

      Mar 23, 2020 - Shopmanager in Rotterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      - Positieve werksfeer door de gehele organisatie: in eigen team, als zowel de regio als het hoofdkantoor. Dit zorgt voor een open en prettige manier van communiceren en voelt het als gehele organisatie als een echte familie. - Heel veel doorgroeimogelijkheden! Bedrijf doet haar best om de juiste personen op de juiste plek te krijgen met de juiste begeleiding. Als je laat zien wat je kan en wil, is er bereidheid jou hierin een kans te geven. - Kleine feestjes worden gevierd: verjaardagen, verhuizingen maar ook de nieuwste innovaties en produten. Bij Rituals hebben wij echt onze eigen rituelen. - Veel aandacht voor de well-being van medewerkers. Hier zijn verschillende initiatieven voor opgezet binnen de organisatie, daarnaast wordt nauw samengewerkt met managers/verschillende lagen in de organisatie. - Genoeg uitdaging voor elke functie!

      Minpunten

      - Vanaf de start salaris confom CAO, maar indien je langer bij de familie blijft en goed je best doet, komt dit vanzelf goed. - Hoge werkdruk: werkt voor mij heel goed, maar je moet wel hard willen werken en snel kunnen schakelen.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    Weergave: 1 - 10 van 68 Reviews

    Loopbanen die populair zijn bij Rituals-werkzoekenden

    Shopmanager
    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken
    Learning & Development Business Partner

    Werkt u bij Rituals? Deel uw ervaringen

    Rituals logo
    of