Reviews van Rituals

Bijgewerkt op Sep 7, 2022

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

95 van meer dan 519 reviews gevonden

3.5
67%
Aanbevelen bij een kennis
89%
Waardeert directeur
Rituals Founder and CEO Raymond Cloosterman
Raymond Cloosterman
240 Beoordelingen
Pluspunten
  • "Fijne werkomgeving, leuke collega's waar ik werkte(in 12 reviews)

  • "Uitdagend, snelgroeiend bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden(in 9 reviews)

  • Minpunten
  • "Helemaal geen minpunten bij dit bedrijf(in 8 reviews)

  • "Het is een bedrijf dat elke dag groeit en ontwikkeld(in 6 reviews)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.
    1. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

      Fijne plek om te werken

      Aug 5, 2022 - Assistant Manager in Den Haag
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Fijne cultuur om in te werken met veel doorgroeimogelijkheden. Ambitieuze collega's, commerciële omgeving waarbij er hard gewerkt wordt. Continue in verandering en je hebt als manager veel impact op de dagelijkse bedrijfsvoering van jouw winkel.

      Minpunten

      Veel verschillende communicatie kanalen waardoor je soms informatie mist

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    2. 5.0
      Voormalige werknemer

      Goed

      Jun 22, 2022 - Marketing Manager in Den Haag
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Fijne omgeving, sfeer en arbeidsvoorwaarden

      Minpunten

      geen minpunten verder te benoemen

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    3. 3.0
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

      Good company for begin in the Retail business

      Jun 29, 2022 - Customer Service Representative in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Good enviroment with the colleagues and the management.

      Minpunten

      There was not negatives for them.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    4. 4.0
      Huidige werknemer

      Digital Designer at Rituals

      May 23, 2022 - Middleweight Digital Designer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      - Growing company - Exciting projects - Lifestyle brand - Big influence within department - Creative freedom - Beautiful office - Flexible working - Good work / life balance

      Minpunten

      - Commercial industry requirements - diversity and inclusion in top positions - low salary development

      1 persoon vond deze review nuttig
    5. 3.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Prima

      May 15, 2022 - Winkelmedewerker in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Leuke collega’ en mooie store.

      Minpunten

      Het salaris had zeker beter gekund.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    6. 3.0
      Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

      Veel druk voor weinig beloning

      May 6, 2022 - Assistent Shop Manager in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Leuke collega’s. Goede sfeer binnen de kleinere teams. Goede trainingen

      Minpunten

      Slecht salaris + veel werkdruk = slechte combi. Heeft mij doen vertrekken. Veel verloop maar er wordt niet goed geluisterd naar de wensen van werknemers dus weinig verbetering

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    7. 3.0
      Huidige werknemer

      Customer Relations & Sales Associate

      Apr 13, 2022 - Customer Relations in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      - Amazing lunch - Beautiful office - Great work laptop and equipment - Decent salary for a starter

      Minpunten

      - Really, really stressful job - Absolutely no freedom schedule-wise - Little room for growth - Extremely repetitive tasks

      Verder lezen
      2 personen vonden deze review nuttig
    8. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Top!

      Mar 17, 2022 - Part-time Sales Advisor in Alphen aan den Rijn
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Wij geven net even dat extra gevoel mee aan de klant.

      Minpunten

      Nog niet achter gekomen tot op heden

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    9. 3.0
      Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

      Financial Controller Rituals

      Mar 22, 2022 - Financial Controller in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Nice Office, Learning and development programs, discount on products

      Minpunten

      Workload, non-international environment, poor communication

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    10. 2.0
      Voormalige werknemer, meer dan 5 jaar

      Gezellig team

      Mar 17, 2022 - Sales Advisor 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      - Heel gezellig team. We waren altijd heel open naar elkaar toe en je kon op elkaar bouwen. Het voelde echt aan als een familie. (Dit is ook de enige reden geweest waarom ik zolang bij de Rituals ben gebleven) - Ambassador bag - Fijne producten om mee te werken

      Minpunten

      - Er zijn dagen geweest dat ik de hele dag alleen moest staan. Er wordt totaal niet gedacht aan veiligheid en daarnaast kan je op zo een dag niet eens normaal pauzeren of naar de toilet. - Er wordt alleen maar gefocust op cijfers, waardoor de werkdruk heel hoog ligt. - Er wordt veel van je verwacht, maar je krijgt er geen waardering voor. Onze manager is 4 maanden niet aanwezig geweest ivm ziekte en wij hadden geen assistent manager. Hierdoor moesten wij de winkel 4 maanden lang runnen zonder hulp en moest wij werkzaamheden uitvoeren van een andere functie. We kregen hier letterlijk niks voor terug. Niet eens een bedankje. - Soms ben je langer open, omdat klanten nog in de winkel zijn. Maar dat krijg je allemaal niet betaald. Rituals betaald alleen tijdens openingstijden, terwijl je nadat de winkel dicht is, nog bezig bent met afsluiten. (Vanuit het team hebben wij dit besproken met onze manager, maar wij kregen alleen als antwoord: “Hier kan ik helaas niks aan doen, dit is gewoon wat Rituals van je verwacht.”) - Het salaris is niet top.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    Weergave: 1 - 10 van 95 Reviews

    Veelgestelde vragen over Rituals-reviews

    Rituals heeft een algemene beoordeling van 3.5 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 519 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 67% van de werknemers zou werken bij Rituals aanraden aan vrienden en 62% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden stabiel gebleven.

    Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Rituals hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 3.2 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Rituals. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 3% verbeterd.

    Op basis van Glassdoor-reviews zou 67% van de werknemers van Rituals vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Rituals met een waarde van 3.2 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 3.7 voor cultuur en waarden en 3.2 voor loopbaanmogelijkheden.

    Loopbanen die populair zijn bij Rituals-werkzoekenden

    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

    Werkt u bij Rituals? Deel uw ervaringen

    Rituals logo
    of