Reviews van Roche

(18 reviews in totaal)

Thomas Schinecker

86% waardeert directeur

68% positieve zakelijke vooruitzichten

Roche heeft een werknemersbeoordeling van 4,1 van 5 sterren, op basis van 18 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus uitstekend naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Roche is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Farmaceutische industrie en biotechnologie (3,5 sterren).

Reviews per functie

18 reviews
12 jun 2016

Pluspunten

Zachtaardige cultuur en mensen. Professionele organisatie met slimme mensen. Mooie producten, waarbij de organisatie echt streeft naar het toevoegen van waarde voor de gezondheidszorg

Minpunten

Zeer trage en veel processen. Door de zachte cultuur heeft iedereen een mening die maar al te graag wordt gedeels

Reactie van Roche
3y
We appreciate your thoughtful comments. We are working hard to ensure our employees are inspired and engaged to do their best work so that we can bring medicines and diagnostic solutions to patients faster. Our market is highly regulated. This is why we have to stick to certain processes. We are continually striving to keep our processes as lean as possible. Thanks again for your review, we wish you all the best for your future within our company.
1 okt 2024

Pluspunten

Zeer goede werkgever met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Minpunten

Diagnostische systemen vertonen vaak storingen terwijl de resultaten van de diagnose nagenoeg altijd correct zijn.

3,0
21 mei 2024

Pluspunten

good place to work internationally

Minpunten

nearly nothing but challenges are very informative

Weergave: 1 - 3 van 18 reviews

Glassdoor heeft 10.856 reviews over Roche die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Roche. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Roche bij je past.