Reviews van Securex

(120 reviews in totaal)

Veerle Timmermans

76% waardeert directeur

75% positieve zakelijke vooruitzichten

Securex heeft een werknemersbeoordeling van 4,3 van 5 sterren, op basis van 120 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus uitstekend naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Securex is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Management en consulting (3,7 sterren).

Reviews per functie

120 reviews
25 mrt 2026

Uitstekende werkgever

Pluspunten

People management, bedrijfscultuur, kwaliteitsdiensten, open communicatie, doorgroeimogelijkheden

Minpunten

Soms wat traag in beslissingsproces

19 mrt 2026

Pluspunten

- Sterke bedrijfscultuur: De organisatie straalt vertrouwen, respect en samenwerking uit. Teams werken écht samen, en er heerst een open sfeer waar ideeën welkom zijn. - Goede work‑life balance: Flexibele werkuren, begrip voor privé‑situaties en een realistische werkdruk zorgen ervoor dat je professioneel én persoonlijk kan groeien. - Leiderschap dat luistert: Management is toegankelijk, transparant en gericht op coaching. Er is oprechte aandacht voor feedback en ontwikkeling. - Groeikansen: Er zijn veel mogelijkheden om je expertise te verbreden, opleidingen te volgen en door te groeien binnen het bedrijf. - Impactvol werk: Je voelt dat wat je doet ertoe doet. Het werk draagt zichtbaar bij aan het succes van de organisatie én aan waarde voor klanten/partners.

Minpunten

Zoals in elke groeiende organisatie zijn er momenten waarop processen nog aangescherpt kunnen worden, maar de bereidheid om te verbeteren is groot.

Reactie van Securex
2mo
Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat je onze cultuur, samenwerking en groeimogelijkheden zo positief ervaart, en dat je impact voelt in je rol. Daar zetten we elke dag bewust op in. Ook je feedback rond processen en je advies nemen we zeker mee. We blijven continu werken aan verbetering en waarderen het enorm dat collega’s hier actief over meedenken. We kijken ernaar uit om samen verder te groeien!
27 okt 2025

Pluspunten

Werken bij Securex is een echte aanrader voor wie op zoek is naar een aangename, professionele en mensgerichte werkomgeving. Wat meteen opvalt, is de warme sfeer en de collegialiteit: je voelt je welkom vanaf dag één. Securex hecht veel belang aan de balans tussen werk en privé, wat zich vertaalt in flexibele werkuren, thuiswerkmogelijkheden en begripvolle leidinggevenden. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, maar ook voor rust en herstel wanneer dat nodig is. De communicatie is open en transparant, en er wordt actief geluisterd naar medewerkers. Initiatieven rond welzijn, zoals workshops en mentale ondersteuning tonen dat Securex niet alleen investeert in prestaties, maar ook in mensen. Kortom: een werkgever die vertrouwen geeft, kansen biedt en respect toont voor wie je bent — zowel op als naast de werkvloer.

Minpunten

Ik heb geen minpunten :-)

Reactie van Securex
5mo
Wat een mooie woorden, bedankt dat je je ervaring deelt! Fantastisch om te lezen dat je je zo goed voelt bij Securex en dat onze focus op balans, welzijn en collegialiteit zo positief voor jou uitpakt. We zijn blij dat je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen én te ontspannen wanneer dat nodig is.
Weergave: 1 - 3 van 120 reviews

Glassdoor heeft 249 reviews over Securex die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Securex. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Securex bij je past.