Een inspirerende werkplek met sterke waarden en veel groeimogelijkheden - werkgeversreview Risk Expert bij Securex

19 mrt 2026

Pluspunten

- Sterke bedrijfscultuur: De organisatie straalt vertrouwen, respect en samenwerking uit. Teams werken écht samen, en er heerst een open sfeer waar ideeën welkom zijn. - Goede work‑life balance: Flexibele werkuren, begrip voor privé‑situaties en een realistische werkdruk zorgen ervoor dat je professioneel én persoonlijk kan groeien. - Leiderschap dat luistert: Management is toegankelijk, transparant en gericht op coaching. Er is oprechte aandacht voor feedback en ontwikkeling. - Groeikansen: Er zijn veel mogelijkheden om je expertise te verbreden, opleidingen te volgen en door te groeien binnen het bedrijf. - Impactvol werk: Je voelt dat wat je doet ertoe doet. Het werk draagt zichtbaar bij aan het succes van de organisatie én aan waarde voor klanten/partners.

Minpunten

Zoals in elke groeiende organisatie zijn er momenten waarop processen nog aangescherpt kunnen worden, maar de bereidheid om te verbeteren is groot.

Reactie van Securex
2mo
Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat je onze cultuur, samenwerking en groeimogelijkheden zo positief ervaart, en dat je impact voelt in je rol. Daar zetten we elke dag bewust op in. Ook je feedback rond processen en je advies nemen we zeker mee. We blijven continu werken aan verbetering en waarderen het enorm dat collega’s hier actief over meedenken. We kijken ernaar uit om samen verder te groeien!

Ontdek andere reviews over Securex

21 mei 2024

Pluspunten

Was able to gain real world experience in the Cybersecurity field.

Minpunten

I would have liked more in person interaction.

3,0
12 aug 2025

Pluspunten

- Focus op het welzijn van werknemers - Great Place to Work-certificering - Securex streeft ernaar een duurzaam carrièrepad te bieden met de nadruk op leren en ontwikkeling

Reactie van Securex
8mo
Bedankt dat je de tijd nam om je ervaring te delen. We zijn blij dat je onze focus op welzijn, leren en ontwikkeling waardeert. We nemen alle feedback van ons team mee om Securex verder te blijven verbeteren als werkplek.