Reviews van Simplicate

Bijgewerkt op Apr 2, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

7 van meer dan 8 reviews gevonden

4.3
80%
Aanbevelen bij een kennis

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

  1. 5.0
    Huidige werknemer

    Te gekke club!

    Apr 2, 2021 - Office Manager in Groningen
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Toffe club met jonge professionals en ambitieuze doelstellingen. In de afgelopen periode is er grote groei doorgemaakt dat er voor zorgt dat processen constant in beweging zijn en men ook kritisch op elkaar en product. Hard werken, maar je doet t wel met zn allen! dat maakt 't te gek!.

    Minpunten

    `het zijn stuk voor stuk zelfstandige functies, en je moet wel echt een zelfstarter zijn. Dat is m.i. geen minpunt maar is wel iets om rekening mee te houden.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 5.0
    Huidige werknemer

    Toffe werksfeer, veel mogelijkheden om écht impact te maken

    Oct 5, 2020 - Content Marketeer in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Simplicate is een heel positieve en snelgroeiende organisatie. De scale-up energie zorgt dat iedereen voor het allerbeste gaat. Daar krijg je ook de middelen voor. Je hebt de mogelijkheid om écht impact te maken; met je eigen werk, je team of door zelf verbeteringen aan te dragen. Daardoor ga ik na een jaar nog steeds fluitend naar mijn werk.

    Minpunten

    De kantoren in Amsterdam en Groningen werken zeer nauw samen. Dat betekent ook regelmatig videobellen met een individu of groep. In normale tijden (geen corona) wordt ook verwacht dat je met enige regelmaat naar het andere kantoor gaat. 't Is even wat extra reistijd, maar er is bijna altijd een auto voor je beschikbaar (en vaak kun je meereizen met collega's).

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 5.0
    Huidige werknemer

    Erg dynamisch en vooruitstrevend bedrijf

    Oct 13, 2020 - Account Executive in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Simplicate is een erg fijne werkgever waar je als werknemer veel kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Simplicate kenmerkt zich als een jong, innovatief bedrijf waar naast hard werken een goede sfeer ook erg belangrijk is. Je werkt dagelijks met toffe klanten, ambitieuze collega's en het belangrijkste: een goed product!

    Minpunten

    Simplicate groeit erg hard waardoor er soms groeipijnen zijn. Dit hoort bij een snel groeiend SaaS bedrijf en brengt soms uitdagingen met zich mee. Dit wordt zo goed als mogelijk in goede banen geleid door het management.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 5.0
    Huidige werknemer

    Samen het doel bereiken!

    Oct 13, 2020 - Anonieme werknemer in Groningen
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Binnen Simplicate heb je de mogelijkheid om je zelf te ontwikkelen tot een ware Professional. Door het tonen van eigenaarschap in combinatie met een gezonde dosis ambitie kun je het verschil maken. Zowel voor het bedrijf als richting de klant.

    Minpunten

    dit is niet van toepassing

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  5. 2.0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    Werknemer of ondernemer?

    Dec 18, 2019 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Jonge ambitieuze club mensen. Hebben duidelijke visie voor ogen. Zijn goede verkopers, vooral van zichzelf en het product.

    Minpunten

    Bedrijf zegt geen 9 tot 5 mentaliteit te hebben, maar wat ze bedoelen is dat je vooral verwacht word je extra in te zetten in eigen tijd. Zijn hier niet flexibel in. Management heeft heel heldere visie van hoe dingen horen te gaan. Zowel in het product als in de werkwijze, wanneer je over dingen een andere mening hebt is daar weinig ruimte voor. Eigen initiatief voor verbeteringen is hierdoor moeilijk in te brengen. Hierdoor kan het moeilijk zijn om je ei kwijt te kunnen of jezelf te ontwikkelen Daarnaast lijken ze soms te vergeten dat werknemers in loondienst geen ondernemers zijn, en je dus niet de zelfde inzet en motivatie kunt verwachten zonder dat daar iets tegenover staat. Van functies met veel reistijd wordt aangegeven dat de reistijd bij de functie hoort en onbetaald is, compenseren is ook niet mogelijk.

    1 persoon vond deze review nuttig
  6. 3.0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    Ambities zijn groot.

    Aug 20, 2019 - Consultant 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Zeer ambitieus bedrijf met focus puur op groei. Aandacht voor marketing en klanten is groot. Er is veel aandacht voor gezamenlijke activiteiten zoals borrel, squash, wintersport, bbq etc. Ook is er aandacht voor bedrijfscultuur.

    Minpunten

    De focus op groei gaat soms aan de wensen van de medewerkers. Medewerkers worden verwacht het bedrijf de het geweldigste te vinden wat er bestaat. Dat maakt het moeilijk met keuzes van management niet eens te zijn. Net als je niet bij de activiteiten bent of liever niet komt.

    1 persoon vond deze review nuttig
  7. 3.0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    Leuke club

    Jul 19, 2017 - Customer Success Manager 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Leuke club mensen en ruimte voor een lolletje

    Minpunten

    Software werkt nog niet top

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
Weergave: 1 - 7 van 7 reviews in het Nederlands

Werkt u bij Simplicate? Deel uw ervaringen

Simplicate logo
of