Reviews van Studytube

(23 reviews in totaal)

Homam Karimi

82% waardeert directeur

70% positieve zakelijke vooruitzichten

Studytube heeft een werknemersbeoordeling van 3,8 van 5 sterren, op basis van 23 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Studytube is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Onderwijs (3,7 sterren).

19 jul 2020

Bij Studytube verdoe je je tijd en talent

Pluspunten

Er werken wat leuke mensen bij Studytube, maar de meesten zijn snel weer weg

Minpunten

Bij Studytube wordt er niet gekeken naar jou en naar wat jouw wensen en ontwikkelmogelijkheden zijn - alleen hoe je het bedrijf zo snel mogelijk zo veel mogelijk kunt verkopen en waard kunt maken, zodat de CEO kan cashen. Er wordt je van alles beloofd als ze je aannemen, maar dat blijken leugens, verteld om je binnen te halen. Er heerst binnen Studytube een angstcultuur en er wordt gemicromanaged, als volwassen en getalenteerde medewerkers word je klein gehouden. Bespaar jezelf de tijd en energie en ga bij een leuke club aan de slag, waar ze oog hebben voor het personeel en waar de Ceo en het management integriteit bezit in plaats van narcisme

17 aug 2021

Nare sfeer en geen doorgroei mogelijkheden

Pluspunten

Die zijn er niet te vinden helaas, ik vond Studytube geen prettige werkomgeving

Minpunten

Micromanagement, geen vertrouwen in personeel, geen vrijheid om eigen beslissingen te nemen, alles draait om sales, er heerst een angstcultuur

13 nov 2022

Pluspunten

Jong bedrijf met leuke collega's

Minpunten

Tijdens de sollicitaties beloven ze van alles maar dit zijn lege beloftes. Mocht je toch ervoor kiezen om bij Studytube te werken, laat dan alles zwart op wit zetten voordat je het contract tekent! Alles draait bij dit bedrijf om de sales, daar gaat dan ook al het geld naar toe. Ze willen zo snel mogelijk de grootste worden. De lonen zijn daardoor erg laag vergeleken met het gemiddelde. Een loonsverhoging zit er ook niet snel in. En als je denkt je talenten hier te kunnen ontwikkelen, vergeet het maar. Al met al is het een bedrijf waar de doorstroom van werknemers zeer hoog is. Logisch als de werknemers zich niet gewaardeerd voelen!

Reactie van Studytube
3y
Dank je wel voor het schrijven van deze review, dit helpt ons in de toekomst. Ik, Jurriaan Graaff, werk sinds drie maanden bij Studytube als Chief People Officer en wil graag wat context te geven. Het klopt dat wij samen alles in werk stellen om Studytube te laten groeien, continu. Sales is daarbij belangrijk, net als een sterk product. Daarom werkt ongeveer de helft van ons bedrijf in Product & Technology en investeren we daar veel in (het merendeel). Bij snelle groei hoort ook groeipijn. We zijn ons daarvan bewust en proberen onze medewerkers daar zo goed mogelijk in te begeleiden. We kunnen daarin nog veel zaken beter doen en blijven leren en groeien. Een belangrijke stap om de groeipijn te verminderen is het uitbreiden van ons management team afgelopen zomer met enkele ervaren krachten. Samen werken we aan het verder professionaliseren van onze interne processen, de cultuur en de managementstijl, zonder dat we daarbij het ondernemende start-up karakter van Studytube verliezen. Als ontwikkelplatform willen wij onze medewerkers alle mogelijkheden bieden om zich te ontwikkelen tijdens hun tijd bij ons. Dit gebeurt ook continu en resulteert in collega’s die mooie stappen maken naar andere afdelingen of meer verantwoordelijkheid krijgen in hun rol. Dit kan helaas niet altijd en dat mensen dan elders een nieuwe uitdaging zoeken is in mijn ogen begrijpelijk. Ons verloop is vergelijkbaar met andere scale-ups in deze fase van groei. Samenvattend; resultaten behalen is inderdaad heel belangrijk binnen Studytube en we willen het beste en grootste E-learning platform worden, met een gemotiveerd, betrokken en bovenal happy team, anders gaat dit nooit lukken!
Weergave: 1 - 3 van 23 reviews

Glassdoor heeft 54 reviews over Studytube die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Studytube. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Studytube bij je past.