Reviews voor T-Mobile | Glassdoor.nl

Reviews van T-Mobile

Bijgewerkt op 18 jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 34 reviews gevonden

4.0
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
79%
Aanbevelen bij een kennis
78%
Waardeert directeur
T-Mobile CEO John Legere
John Legere
14 Beoordelingen
  1. "Review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Den Haag

    Ik heb voltijdgewerkt bij T-Mobile voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Prachtig merk, prachtige strategie en formule. Jonge cultuur.

    Minpunten

    Veel reorganisaties over de laatste jaren.

    Advies aan management

    Niet alles centraliseren, maar ook groeiafdelingen decentraal laten bestaan.

    T-Mobile2019-07-05
  2. "Plek om te groeien."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Customer Service and Sales Representative in Den Haag
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij T-Mobile voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Werk mentaliteit van doorzetters, samenwerkers en go getters.

    Minpunten

    Je wordt ten alle tijden eerst aangenomen als uitzendkracht. Doorgroeien kan bijna altijd alleen maar na contract T-Mobile zelf.

    Advies aan management

    Meer groei en ontwikkelingsmogelijkheden voor uitzendkrachten met potentie voor toekomst in bedrijf.

    T-Mobile2019-06-09
  3. "Zeer goed voor haar medewerkers"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - UX Designer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij T-Mobile voor 3 jaar

    Pluspunten

    Zeer goed voor haar medewerkers

    Minpunten

    structureel overwerken komt redelijk vaak voor

    Advies aan management

    overuren mogen beter beloond worden

    T-Mobile2019-04-09
  4. "Hard werken, maar leuk bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Den Haag
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij T-Mobile

    Pluspunten

    Snel werken, waardoor je veel leert.

    Minpunten

    Alleen als je manager achter je staat maak je promotie/salarisverhoging

    T-Mobile2019-04-08
  5. "Fijn werken met goed ondersteunend management"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Shop Advisor in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij T-Mobile voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Veel afwisseling. Uitdaging en met veel doorgroeimogelijkheden.

    Minpunten

    Planning kan af en toe wat hectisch zijn.

    T-Mobile2019-04-04
  6. "Geen leuk bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - B2B Specialist in Den Haag
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij T-Mobile voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Gezellig collega’s Prima locatie (dichtbij Den Haag HS)

    Minpunten

    Hoge werkdruk Geen waardering Oude en verslechterde systemen en processen

    Advies aan management

    Investeer in het personeel en het automatiseren van systemen

    T-Mobile2019-02-15
  7. "Geen vooruitzicht T-Mobile"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Account Manager in Den Haag
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij T-Mobile voor 3 jaar

    Pluspunten

    Mooi kantoor Faciliteiten Borrels (wel op eigen kosten) Massagestoelen

    Minpunten

    Geen marktconforme salarissen +\- < 30% Vriendenpolitiek Systemen Langdurige processen (belemmerend)

    T-Mobile2019-02-20
  8. "Salaris"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam

    Ik heb deeltijd gewerkt bij T-Mobile

    Pluspunten

    Goed, persoonlijke bonus systeem., kan goed oplopen mits in goede winkel

    Minpunten

    Kansen worden vaker gegeven aan mensen die goed liggen met bij de managers.

    T-Mobile2019-01-04
  9. "Mooie organisatie maar teveel mensen met ambitie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Direct Business Operations in Den Haag
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij T-Mobile gewerkt

    Pluspunten

    Jong team, leuke collega's, leuke bedrijfsfeestjes.

    Minpunten

    - je moet jezelf continue in de spotlight zetten om promotie te kunnen maken. er werken hier veel jonge mensen met ambities waardoor er veel concurrentie is.

    Advies aan management

    Ook mensen aannemen die tevreden zijn met de huidige positie waardoor kennis in het team blijft en minder onderlinge concurrentie is.

    T-Mobile2018-09-14
  10. "Veel ruimte om je te ontwikkelen en om te leren!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Marketing in Den Haag
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij T-Mobile voor 5 jaar

    Pluspunten

    - veel verantwoordelijkheid - leuke collega's - open sfeer - ambitieus/ gedreven

    Minpunten

    - salaris is redelijk en er zijn weinig doorgroeimogelijkheden

    T-Mobile2018-07-05
Er zijn 34 reviews gevonden