Reviews voor T-Mobile | Glassdoor.nl

Reviews van T-Mobile

Bijgewerkt op 17 jan 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.3
86%
Aanbevelen bij een kennis
78%
Waardeert directeur
T-Mobile President and Chief Executive Officer John Legere
John Legere
15 Beoordelingen
  1. "Telecomsector blijft uitdagend"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Knowledge Manager in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij T-Mobile voor 10 jaar

    Pluspunten

    Groot bedrijf met voldoende doorgroeimogelijkheden. Fijne sfeer en leuke collega's. De telecomsector blijft uitdagend en dat maakt het werk zo leuk. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en leuke activiteiten buiten het werk om.

    Minpunten

    Er wordt geprobeerd medewerkers te belonen volgens een benchmark, maar zoiets groeit snel scheef. Hierdoor verdienen werknemers met veel ervaring en capaciteiten vaak minder dan nieuwe collega's.

    Advies aan management

    Beknibbel niet op salarisverhogingen; er lopen zoveel ontzettend gemotiveerde werknemers rond die soms toch om zich heen gaan kijken omdat ze ergens anders meer zouden kunnen verdienen.

    T-Mobile2020-01-17
  2. "T-Mobile top!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - IT Manager in Den Haag
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij T-Mobile voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Goede werkgever, zeer plezierige sfeer, doet het goed in de markt. Veel kansen

    Minpunten

    Door de marktsituatie veel onzekerheid en veel reorganisaties.

    Advies aan management

    Ga zo door! Blijf de open steil hanteren

    T-Mobile2019-11-28
  3. "Getting things done and learn"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Manager in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij T-Mobile voor 8 jaar

    Pluspunten

    Informeel Gezellig Mensenbedrijf Challenger mentaliteit Doorgroeimogelijkheden initiatief wordt gewaardeerd 30 vakantiedagen

    Minpunten

    Sterk cijfer gedreven korte termijn denken salaris

    Advies aan management

    Long term invest

    T-Mobile2019-11-20
  4. "Review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Den Haag

    Ik heb voltijdgewerkt bij T-Mobile voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Prachtig merk, prachtige strategie en formule. Jonge cultuur.

    Minpunten

    Veel reorganisaties over de laatste jaren.

    Advies aan management

    Niet alles centraliseren, maar ook groeiafdelingen decentraal laten bestaan.

    T-Mobile2019-07-05
  5. "Plek om te groeien."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Customer Service and Sales Representative in Den Haag
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij T-Mobile voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Werk mentaliteit van doorzetters, samenwerkers en go getters.

    Minpunten

    Je wordt ten alle tijden eerst aangenomen als uitzendkracht. Doorgroeien kan bijna altijd alleen maar na contract T-Mobile zelf.

    Advies aan management

    Meer groei en ontwikkelingsmogelijkheden voor uitzendkrachten met potentie voor toekomst in bedrijf.

    T-Mobile2019-06-09
  6. "Zeer goed voor haar medewerkers"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - UX Designer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij T-Mobile voor 3 jaar

    Pluspunten

    Zeer goed voor haar medewerkers

    Minpunten

    structureel overwerken komt redelijk vaak voor

    Advies aan management

    overuren mogen beter beloond worden

    T-Mobile2019-04-09
  7. "Fijn werken met goed ondersteunend management"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Shop Advisor in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij T-Mobile voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Veel afwisseling. Uitdaging en met veel doorgroeimogelijkheden.

    Minpunten

    Planning kan af en toe wat hectisch zijn.

    T-Mobile2019-04-04
  8. "Hard werken, maar leuk bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Den Haag
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij T-Mobile

    Pluspunten

    Snel werken, waardoor je veel leert.

    Minpunten

    Alleen als je manager achter je staat maak je promotie/salarisverhoging

    T-Mobile2019-04-08
  9. "Geen leuk bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - B2B Specialist in Den Haag
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij T-Mobile voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Gezellig collega’s Prima locatie (dichtbij Den Haag HS)

    Minpunten

    Hoge werkdruk Geen waardering Oude en verslechterde systemen en processen

    Advies aan management

    Investeer in het personeel en het automatiseren van systemen

    T-Mobile2019-02-15
  10. "Geen vooruitzicht T-Mobile"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Account Manager in Den Haag
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij T-Mobile voor 3 jaar

    Pluspunten

    Mooi kantoor Faciliteiten Borrels (wel op eigen kosten) Massagestoelen

    Minpunten

    Geen marktconforme salarissen +\- < 30% Vriendenpolitiek Systemen Langdurige processen (belemmerend)

    T-Mobile2019-02-20
Er zijn 37 reviews gevonden