Reviews van Tobania

(90 reviews in totaal)

Lode Peeters

66% waardeert directeur

49% positieve zakelijke vooruitzichten

Tobania heeft een werknemersbeoordeling van 3,3 van 5 sterren, op basis van 90 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Tobania is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak IT (3,9 sterren).

18 mrt 2020

KYC Analyst

Pluspunten

- teamwork - doorgroeimogelijkheden - interessante projecten

Minpunten

- communicatie - evaluatiegesprek niet altijd objectief - projecten niet altijd op dezelfde lijn als voorwaarden

3,0
20 aug 2019

goed bedrijf

Pluspunten

wordt ingezet als interim bij bedrijven waar men minder verdient dan lager opgeleide collega's

Minpunten

de verloning ligt niet hoog

11 jan 2021

Zeer toxische bedrijfscultuur

Pluspunten

Goede arbeidsvoorwaarden Gemotiveerde collega's Dynamisch bedrijf

Minpunten

Veel verloop van personeel en directie, mensen worden zeer snel aangeworven en worden op de meest onrespectvolle manieren aan de deur gezet. Als ze voor jou als consultant niet snel een nieuwe opdracht vinden, zetten ze je gewoon buiten. Er zijn genoeg mensen die werk zoeken vandaag de dag… De CEO denkt dat hij het voor het zeggen heeft, maar is de speelbal van de manipulaties van zijn directieteam. De enige manier waarop je bij Tobania iets kan betekenen, is als je in de gunst komt bij de CEO of bij een van zijn favorietjes. En opgepast want hun mening verandert zeer snel en voordat je het weet, lig je eruit. Het grote verloop binnen Tobania heeft ook als gevolg dat er geen eenduidige strategie is waarmee het bedrijf zich in de markt kan positioneren. Het sales departement ligt constant in het vizier van de CEO, zij moeten immers zijn levensstijl bekostigen.

Reactie van Tobania
5y
Hallo, bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit bericht te schrijven. Jouw mening is enorm belangrijk voor ons. We vinden het dan ook bijzonder jammer dat je met gemengde gevoelens terugdenkt aan jouw Tobania-carrière. Om de maatschappelijke veranderingen en uitdagingen het hoofd te bieden, hebben wij de laatste maanden enkele veranderingen doorgevoerd. Maar welke koers we ook varen en wat onze beslissingen uiteindelijk ook zijn, het welzijn van onze Tobians blijft onze topprioriteit. Een hoog personeelsverloop of het abrupt stopzetten van een contract hoort niet thuis in ons beleid. Integendeel, weet dat we volop inzetten op campagnes om de interne mobiliteit van onze Tobians zoveel mogelijk te stimuleren. Eerlijkheid en open communicatie spelen daarbij bovendien een doorslaggevende rol, alsook objectivteit. We waken ervoor dat elke Tobian bij ons evenveel kansen krijgt en die ook met beide handen kan grijpen. We hopen oprecht dat we jouw feedback hebben kunnen kaderen en wensen je heel veel succes in je verdere loopbaan!
Weergave: 1 - 3 van 90 reviews

Glassdoor heeft 160 reviews over Tobania die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Tobania. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Tobania bij je past.