11 jan 2021
Reactie van Tobania
5yHallo, bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit bericht te schrijven. Jouw mening is enorm belangrijk voor ons. We vinden het dan ook bijzonder jammer dat je met gemengde gevoelens terugdenkt aan jouw Tobania-carrière.
Om de maatschappelijke veranderingen en uitdagingen het hoofd te bieden, hebben wij de laatste maanden enkele veranderingen doorgevoerd. Maar welke koers we ook varen en wat onze beslissingen uiteindelijk ook zijn, het welzijn van onze Tobians blijft onze topprioriteit.
Een hoog personeelsverloop of het abrupt stopzetten van een contract hoort niet thuis in ons beleid. Integendeel, weet dat we volop inzetten op campagnes om de interne mobiliteit van onze Tobians zoveel mogelijk te stimuleren. Eerlijkheid en open communicatie spelen daarbij bovendien een doorslaggevende rol, alsook objectivteit. We waken ervoor dat elke Tobian bij ons evenveel kansen krijgt en die ook met beide handen kan grijpen.
We hopen oprecht dat we jouw feedback hebben kunnen kaderen en wensen je heel veel succes in je verdere loopbaan!