Reviews voor UPS | Glassdoor.nl

Reviews van UPS

Bijgewerkt op 9 jan 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.4
60%
Aanbevelen bij een kennis
68%
Waardeert directeur
UPS Chief Executive Officer David Abney
David Abney
3.479 Beoordelingen
  1. "2 jaar India, 2 jaar Saoedi-Arabië"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Bezorger in Kesteren

    Ik werk voltijd bij UPS voor 3 jaar

    Pluspunten

    Je zult heel aardige mensen tegenkomen

    Minpunten

    Ik kan werken, dit is onze verantwoordelijkheid

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    UPS2019-09-21
  2. "Mooi werk sfeer, nieuw gebouw, netjes."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij UPS

    Pluspunten

    mooi werk sfeer, aardige collega's

    Minpunten

    weinig doorgroeimogelijkheden , verdient weinig, druk bij het poortje

    UPS2019-12-07
  3. "oke"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Magazijnmedewerker in Amstelhoek
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij UPS voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    doorgroei mogelijkheden zijn echt goed

    Minpunten

    hoge werkdruk is niet leuk

    Advies aan management

    doen

    UPS2019-07-17
  4. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Driver in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij UPS voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Ups staat voor intern doorgroeien. Bedrijf bied veel mogelijkheden, vanaf bepaald niveau wordt er gevraagd naar diploma’s. Contact collega’s erg goed, iedereen staat voor elkaar klaar. Sollicitatieprocedure en contact personeelszaken erg goed. Ondanks de vele procedures veel vrijheid in je functie. Goed salaris!

    Minpunten

    Cijfergerichte organisatie, hebben leidinggevenden tijd voor alle werknemers? Leidinggevenden kunnen vaak niet uitleggen waar de cijfers op gebaseerd zijn. Functie fysiek goed te doen, helaas vallen er wel collegas uit met klachten. Kan ups dit niet voorkomen? Vrij vragend tevens erg lastig.

    Advies aan management

    Leidinggevende meer tijd voor werknemer. Meer respect voor privéleven van werknemer. (Werktijden en vrijde dagen). Uitleg kunnen geven waar cijfers op gebaseerd zijn zal meer motivatie geven.

    UPS2018-01-20
  5. "NIET WERKEN, VOOR UPS!! MISMANAGMENT & TOTAAL GEEN BINDING MET MENSEN!!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Operatie- Sales - BD - HR- in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij UPS

    Pluspunten

    Internationaal Goede arbeids voorwaarden (Auto van de zaak & Bonus) Carrièremogelijkheden (mits je goed hielen kan likken)

    Minpunten

    Mis Managment Mensen met een sterke persoonlijkheid en karakter, aub niet voor deze organisatie kiezen, Beloof cultuur (veel beloven, niks waarmaken) Mis gun culuur Hielen Likkers ( Ja Knikkers) mee praters Geen opgeleide Managers (omhoog gevallen managers die 10+ jaar werken voor het bedrijf. Paniek Managment Geen structuur Heel Politiek (vieze spelletjes worden gespeeld met betrekking tot promotie en dergelijke) Niet Transparant Eigen belang Geen opgeleide Managers, geen kennis van zaken. Staan niet open voor discussies en of sparmomenten. TOTAAL niet INNOVATIEF Stoffig Imago Smerig kantoor (stoffig, Schimmel) Manager zien je als bedreiging als je het goed doet, Mensen nadat ze een vast contract hebben gekregen, direct de laan uit sturen.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Doe wat je beloofd, Wees transparant, houd mensen geen worst voor de neus. Promoot de beste werknemers, in plaats de werknemers die het beste naar boven likken. Stel het beste team samen, en niet de beste hielenlikkers. Een goede manage zoekt sterke mensen om zich heen en niet, waarmee ze kunnen sparren. Zwakke managers zoeken zwakke mensen om zich heen, om niet op te vallen dat de manager zwak is.

    UPS2017-05-22
  6. "Goed verdienen - werkomgeving en management ruk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    UPS Account Executive in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij UPS

    Pluspunten

    + mooie bonussen & doorgroei mogelijkheden

    Minpunten

    - Werkomgeving - oud meubilair - investeert niet in personeels gezondheid - langdradige processen -veel ontslagen / raar aanneembeleid, je bent een nummer

    Advies aan management

    Investeer in je mensen en hun werkomgeving

    UPS2016-10-21
  7. "Account Executive Business Development"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Account Executive 

    Ik voltijd gewerkt bij UPS voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Goede ondersteuning, ambitieuze werkgever, alles is goed geregeld, zeer solide oplossingen en bedrijf.

    Minpunten

    Groot, veranderingen doorvoeren duurt lang.

    Advies aan management

    Keep up the good work

    UPS2015-09-29
  8. "Een nummer zijn van UPS"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    UPS Driver in Heerenveen
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij UPS

    Pluspunten

    Qua geld en loon zit je bij ups wel goed, voor het werk wat je doet verdien je veel

    Minpunten

    Ze behandelen jou als een nummer. Ergens niet mee eens? prima, kom je toch op kantoor jouw ontslagbrief inleveren. Iedereen wordt anders behandelt, de een moet heel veel doen en de ander doet in vergelijking niks. De communicatie is zeer slecht, de een weet van de ander niet wat die doet. Veel mensen lopen er gestrest rond

    Advies aan management

    Communiceer beter met elkaar en leg elkaar wat minder druk op.

    UPS2015-10-06
  9. "De stabiele werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - UPS Driver in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij UPS voor 10 jaar

    Pluspunten

    Goed georganiseerd Stabiel Geen risicovolle besluitvorming Goede beloning

    Minpunten

    Zeer veel regelgeving Er wordt veel van je gevraagd

    Advies aan management

    Doe wat aan de communicatie

    UPS2015-06-30
  10. "x"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales Manager 

    Ik heb voltijdgewerkt bij UPS voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    loon, internationaal, degelijk, technologie, uniek

    Minpunten

    werkdruk, work and life balance

    UPS2020-01-09
Er zijn 13226 reviews gevonden
</>Embed