Reviews van WEngage

(18 reviews in totaal)

17% positieve zakelijke vooruitzichten

3,0
19 dec 2025

Pluspunten

Leuke collega’s , multi culti

Minpunten

Geen correcte verloning Taken van categorie C werden slechts verloofd als categorie b pc200. Bij intrede werd ons voorgehouden dat er hospitalisatie verzekering was, nooit bekomen. Het ging allemaal nog goed tot er een herstructurering volgde. Verloning was niet correct met hoge belastingaanslagen tot gevolg. Management was een ramp, Er werd enkel aan hun eigen hachje gedacht maar men negeerde de waarschuwing dat projecten zouden worden stopgezet wegens wanbeleid. 1 na 1 vielen projecten weg. Het bedrijf is inmiddels weg uit Berchem.

15 sep 2024

Pluspunten

Geen eerlijk gezegd bij hun.

Minpunten

Teveel om op te noemen

2,0
16 mei 2023

Pluspunten

Je kan veel thuiswerken. Ze verwachten niet dat je elke week op kantoor komt werken.

Minpunten

Er was een opleiding voorzien. De interim had vermeld tijdens de sollicitatie procedure dat dit 2 weken ging zijn. Het ging uiteindelijk nog geen 3 dagen duren. Je wordt gewoon in de calls gesmeten zonder dat je weet wat je aan het doen bent. Teamleaders antwoorden zeer geïrriteerd als je hen een vraag stelt als je het niet weet.

Weergave: 1 - 3 van 18 reviews

Glassdoor heeft 40 reviews over WEngage die anoniem zijn geplaatst door werknemers van WEngage. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of WEngage bij je past.