7y
Bedankt voor deze gedetailleerde opmerking. ALTEN heeft zijn activiteiten de afgelopen 30 jaar ontwikkeld volgens een pragmatisch model gebaseerd op de tevredenheid van zowel klanten als medewerkers. Daarom is het ontvangen van een recensie een echte verbetering enabler voor de algehele organisatie en het is jammer om over enkele van uw uitspraken te horen. Hoewel ik begrijp dat de functie van Business Manager voor sommige mensen behoorlijk intens en uitdagend kan zijn, is het belangrijk om te benadrukken dat het is gebouwd rond ondernemerschap. Als Business Manager ben je het hoofd van je eigen Business Unit, binnen ALTEN. Jij hebt de leiding". “De leiding hebben” betekent dat u alle aspecten van de ontwikkeling van een bedrijf moet dekken, van de aanwerving van uw team van consultants tot de identificatie van nieuwe klanten of het beheer van de financiële levensvatbaarheid van uw Business Unit. Gezien de verantwoordelijkheden die aan de functie zijn verbonden, ben je vanaf je start in het bedrijf verbonden met een Business Coach (je manager) die de leiding heeft om je continu te voorzien van: de tools, richtlijnen en ondersteuning om succesvol te zijn. Naast de dagelijkse ondersteuning volgt uw coach uw activiteit effectief op via KPI's, zodat u de verbeterpunten kunt identificeren waarop u zich moet concentreren. Deze benadering stelt u in staat om in een modus van continue verbetering te komen, deugdzaam voor uw eigen vaardigheden en loopbaanontwikkeling, ongeacht uw senioriteitsniveau. Als Business Manager ben je ook een ondernemer die ernaar streeft om excellentie te leveren aan je klanten en consultants, wat samenhangt met een sterke opvolging van je activiteiten. Deze follow-up wordt zowel op afstand als persoonlijk uitgevoerd, wat betekent dat u, afhankelijk van de locatie en het aantal van uw verschillende klanten, effectief binnen het VK moet reizen. Deze nauwe governance stelt ALTEN in staat om een technische dienst op maat te leveren aan haar klanten en ondersteuning op maat aan haar werknemers. Als Business Manager hangt uw prestatie voornamelijk af van uw vermogen om met mensen te werken en meer specifiek met uw geïdentificeerde “business partners”, namelijk: Recruitment team, HR team, Technical Direction, Finance, andere Business Managers, Middle Managers, ... en teamwerk is gewoon de enige manier om te slagen. Bij ALTEN bestaat geen "zelfgemaakte man / vrouw". Omdat de omgeving zeer dynamisch is, wordt constructieve feedback op elk moment verwelkomd en verstrekt door alle senioriteitsniveaus in het bedrijf. Het spijt me dat u in dat opzicht een aantal niveaus van ongemak moest ervaren. Als dit het geval is, moedigen we elke werknemer aan om elk misverstand te escaleren naar zijn / haar management, dat corrigerende maatregelen zal nemen. Ten slotte, hoewel ALTEN feitelijk in Frankrijk werd geboren, is meer dan 50% van de activiteiten van de ALTEN Group verspreid over 24 verschillende landen, gericht op lokale en internationale werving. Diversiteit is dus een van de kracht en trots van het bedrijf. Het hoofdkantoor van ALTEN UK bestaat eigenlijk uit mensen afkomstig uit meer dan 10 verschillende landen, waardoor een gezonde en levendige werkomgeving wordt gecreëerd. Nogmaals bedankt voor uw feedback en het spijt me dat u niet leek te genieten van uw verblijf in het bedrijf. Zorg ervoor dat we hiermee rekening houden en blijven streven om alle medewerkers de beste ervaring te bieden.