Dit bedrijf geeft helemaal niets om zijn werknemers, ze worden zonder respect behandeld en om weinig of geen gerechtvaardigde reden weggedaan wanneer het het bedrijf uitkomt - een zeer aanwervings- en vuurcultuur.
Ze zullen altijd geloven wat hun klant zegt boven hun medewerkers, en dit gebruiken om van hun medewerkers af te komen wanneer het hen uitkomt, vooral wanneer het budget van de klant wordt verlaagd.
Het doorgeven van hun driemaandelijkse beoordelingen is een farce, omdat ze zeer beperkt zijn en dit niet tegen uw algehele prestaties ingaat.
Breng geen problemen die ze hebben bij de klant aan, want ze zullen dit tegen je gebruiken wanneer het nodig is om van je af te komen.
Hun processen zijn een grap, en beoordelingen met het senior management zijn erg onprofessioneel en u wordt met minachting behandeld. Ze zijn laat, arrogant en zullen niet alle punten op de agenda beoordelen en weloverwogen benaderen. Zeer ongerechtvaardigde beslissingen nemen over een zeer klein, beperkt deel van de kwestie. Ze houden geen rekening met uw algehele prestatie en als ik hun langer had gewerkt, zou ik ze naar een industriële rechtbank hebben gebracht, maar omdat ze erg achterbaks werken, kan ik dat niet. HR woont beoordelingen bij, maar zwijgt - maakt zich zorgen over hun eigen baanzekerheid.
Samengevat een zeer slecht geleid bedrijf dat u gebruikt om hun winst te maximaliseren, terwijl u leugens voedt over wat voor een geweldige carrière u bij hen kunt hebben. Ik had beter moeten weten, want wat ik hoorde van andere mensen die voor hen werkten, was en is waar en zeer schokkend.