Veel vrijheid, maar geen winnaarsmentaliteit - werkgeversreview Communications Specialist bij Aegon

3,0
25 jan 2023

Pluspunten

Een interessant internationaal georiënteerd bedrijf, waarin je veel vrijheid hebt om je eigen carrière vorm te geven. In ruim vier jaar heb ik veel verschillende functies vervuld, waardoor je veel ervaring kan opdoen. Hierbij heb je zelf veel zeggenschap over je eigen carrière pad.

Minpunten

Geen echte winnaarsmentaliteit. Je moet jezelf blijven uitdagen, want in mijn geval doet het bedrijf dat niet. Op een gegeven moment ben je uitgeleerd. Ook is er veel onduidelijkheid over wie welke verantwoordelijkheid en beslissingsbevoegdheid heeft. Het is niet duidelijk wie de macht heeft. Dat heb je waarschijnlijk bij elk groot internationaal bedrijf in zekere mate, maar bij Aegon is dit wel echt een serieus probleem. Dit leidt tot ineffectiviteit en botsingen tussen teams en afdelingen. Daarmee ontbreekt er ook een overkoepelende strategie en visie die medewerkers houvast zou moeten bieden.

Ontdek andere reviews over Aegon

19 mrt 2026

Pluspunten

-Good Managers/Leadership, very knowledgeable -Paid time off with bank holidays -alot of my coworkers got promoted roles within company

Minpunten

-Could have slightly higher pay

3,0
20 mrt 2026

Pluspunten

Yearly bonus Hybrid work Pension on day 1 4.5% 401k match

Minpunten

Mediocre benefits Layoffs ever 2 years or ao (reorganization often) Not a lot of growth opportunities Pay starts under the median for role Doesn't allow promotions very often Layoffs happen in US prior to in the EU