26 sep 2021
Reactie van AllPhi
4yHey,
We hebben deze review met aandacht gelezen en ook even met een open geest laten bezinken. Laat me eerst en vooral duidelijk maken dat we het oprecht jammer vinden dat je jouw tewerkstelling bij AllPhi niet als een volledig positieve ervaring hebt onthouden.
Sta ons verder toe om niet op elk punt inhoudelijk te reageren, want dan wordt dit bericht veel te lang. Maar enkele zaken moeten we eruit nemen omdat ze simpelweg helemaal haaks staan op hoe we met mensen omgaan. En als er iets is wat we belangrijk vinden..
Eerst en vooral, mensen zijn geen nummer bij AllPhi en dat zullen ze nooit zijn. Onze intentie is net om iedereen een individueel traject aan te bieden. Met de medewerker zelf die in de lead zit. Hier gaan we zelfs prat op. Zijn we perfect? Helemaal niet! Maar elke dag opnieuw zetten we stappen om deze visie in praktijk om te zetten.
Verder spreek ik uit persoonlijke ervaring dat de zaakvoerder waarover jij spreekt niet degene is die ik heb leren kennen bij AllPhi. Ik bekijk het namelijk als een plezier en een privilege om voor iemand als hem te mogen werken. En dan gaat het net over de persoon die hij is en de waarden en normen waarvoor hij staat (en die hij uitdraagt). Jammer dat jij hem op een andere manier hebt ervaren.
Nogmaals, we nemen jouw review heel serieus. Dus bedankt om jouw ervaring te delen. Door onszelf in vraag te blijven stellen kunnen we alleen maar bijleren. We zullen hier nooit mee stoppen.
Maar het blijft moeilijk om jouw feedback als terecht en gefundeerd te aanschouwen aangezien deze loodrecht staat op hetgeen we intern teruggekoppeld krijgen van onze mensen.
Veel succes nog in jouw verdere carrière,
Dorus