Reviews van AllPhi

(38 reviews in totaal)

Roel Vaneerdewegh

58% waardeert directeur

44% positieve zakelijke vooruitzichten

AllPhi heeft een werknemersbeoordeling van 3,0 van 5 sterren, op basis van 38 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus redelijk naar hun zin. De werknemersbeoordeling van AllPhi is 22% onder het gemiddelde voor werkgevers in de bedrijfstak IT (3,9 sterren).

Reviews per functie

38 reviews
29 mei 2026

Pluspunten

- Leren uit hun fouten en evolueren constant - Heel tof management - Toffe collegas - Leuke familiesfeer op kantoor - Goed loon pakket - Jaarlijkse Ski Reis - Veel inzet op persoonlijke groei - Duidelijk carriere-pad

Minpunten

- Maken wel eens fouten maar leren er constant uit - Af en toe chaotisch

1,0
24 mei 2026

Niet langer de moeite

Pluspunten

Toffe, down to earth collega's Mooie bedrijfswagen

Minpunten

De slogan 'enabling the next generation of software developers' begint eerder de vorm van 'disabling' aan te nemen naar mijn gevoel: collega's die projecten krijgen die niet aanleunt bij relevante technologie, omgevingen waar geen groeimogelijkheden zijn, extreme reistijden... Enkele jaren geleden werd er actief samengezeten met consultants om een gewenst carrièrepad uit te tekenen waarmee rekening werd gehouden bij projectkeuzes. Naar mijn ervaring kreeg dit de laatste jaren minder aandacht. Dit leek minder het gevoel te zijn voor de verschuivingen binnen het sales team de afgelopen maanden. De push naar AI komt binnen alsof overhead maar al te graag elke consultant zou willen vervangen met een Claude abonnement. De vele ontslagen droegen voor mij ook niet bij aan een gevoel van stabiliteit of vertrouwen in de toekomst van het bedrijf.

3,0
14 okt 2025

Pluspunten

Goede werksfeer met collega developers, developer coach, en bij de klanten

Minpunten

- Je wordt onderbetaald voor je ervaring - Hoge druk om klanten te behouden, als je paar keer teveel tegen de lamp loopt door overmacht, heb je alsnog kans om je job te verliezen. - De CEO is zeer onpersoonlijk en kortaf.

Weergave: 1 - 3 van 38 reviews

Glassdoor heeft 53 reviews over AllPhi die anoniem zijn geplaatst door werknemers van AllPhi. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of AllPhi bij je past.