29 feb 2024
Reactie van AllPhi
2yBeste,
Ik wil de lezer van deze reactie erop wijzen dat we al een tijdje reacties krijgen die door glassdoor zelf verwijderd worden. De reden is dat deze reviews niet stroken met de voorgeschreven regels (o.a. verschillende reviews die door dezelfde persoon worden geplaatst) . Mijn vermoeden is dat deze review ook verwijderd zal worden.
Je kan verder ook perfect terugvinden dat we op andere reviews wel overal uitgebreid reageren. De kritiek is namelijk steeds een handig bron van informatie waar we iets mee kunnen. Ofwel leren we eruit ofwel is het een kans om wat zaken te verduidelijken.
In verband met de pluspunten:
Aan de pluspunten die je aanhaalt wil ik toevoegen dat er al verschillende consultants meer dan 6 jaar in dienst zijn. Terwijl AllPhi nog maar goed en wel 10 jaar bestaat. Dus ons presenteren als een ‘goeie plek voor je eerste ervaringen’ is feitelijk fout. Getuige het vertrouwen dat deze consultants al zoveel jaren in ons stellen.
Meer nog, je spreekt jezelf tegen. Want in jouw eerste pluspunt haal je zelf aan dat bij AllPhi sterke developers zitten.
De minpunten:
Dat ik in mijn reacties vaak met cijfers kom lijkt me logisch. Dat zijn feitelijke zaken en die vertellen altijd iets over de onderliggende waarheid.
Wel, op basis van jouw profiel zie ik dat je al meer dan 5 jaar in dienst bent. Dat maakt het heel handig want dat wil zeggen dat ik jou de komende weken op 1 van onze personeelsvergaderingen zie. Daar mag je al deze vragen stellen, zelfs anoniem via chat. En ik zal ze met plezier beantwoorden. Je hebt geen enkele reden om je in te houden :-)
En als je niet op de personeelsvergaderingen kan zijn dan mag je me steeds aanspreken via mail, teams,..
Of stap gerust eens binnen, dat is nog het fijnste.
Tot slot in verband met jouw advies aan het management:
Hoe dan ook, de huidige tour d’AllPhi heeft ons effectief heel veel informatie gegeven waar we actie mee hebben genomen.
Bij deze een korte dankjewel aan alle consultants die open en vrij hun ervaringen met ons hebben gedeeld!