6 sep 2024
Reactie van AllPhi
1yBeste,
Bedankt voor de review.
Laten we meteen naar de kern van de zaak gaan. Onze devs staan vandaag nog steeds centraal. Iedereen in onze overhead werkt in functie van het ‘enablen’ van onze consultants en dit zal nooit veranderen.
Aan de begeleiding is het afgelopen jaar niets gewijzigd. Er is in elk kantoor een voltijdse coach (ex consultants met 10j ervaring) en een voltijdse coordinator (non-technical stuff). Zij zijn met niets anders bezig dan onze consultants.
Het is quasi onmogelijk dat je bij hen geen luisterend oor vindt. Ze nemen elke maand contact met je op. Je bent altijd welkom op kantoor. Je hebt 3 one-on-two’s per jaar die enkel gaan over jouw welbevinden en jouw toekomst.
En zelfs al zou je zowel bij je coach én je coordinator niet terecht kunnen, dan kan je nog steeds terecht bij anderen.
Het maakt voor ons namelijk niet uit bij wie je jouw issues gaat bespreken. Zo lang je het maar ergens kwijt kan.
Betreffende bodyshopping:
Bodyshoppen = We zoeken (freelance) consultants voor projecten
Onze werking = We zoeken projecten voor onze payroll consultants
Wat de ‘kleine speler’ betreft wil ik ook wel kort reageren. Ik daag je uit om een aantal organisaties op te sommen die meer van 80 consultants op payroll heeft die vertrekken vanuit .NET.
Het simpele antwoord is dat er binnen onze niche niet 1 andere speler is die het beter doet dan ons. Dus we doen toch ergens iets goed, denk ik dan. :)
Tot slot, vanzelfsprekend zijn financiële resultaten belangrijk. Het zijn deze resultaten die maken dat we ‘meer’ kunnen doen voor onze werknemers. Attenties, events, opslag voor de mensen die het verdienen,..
Iedereen zal wel begrijpen dat gezonde resultaten belangrijke zijn als zuurstof voor de organisatie. Het is namelijk nooit leuk in een organisatie waar de budgetten afnemen..
Nogmaals bedankt voor jouw review!
Mvg,
Dorus