Pluspunten
Het is een groot bedrijf waar veel gebeurt. Kantoren zijn over het algemeen mooi en modern met veel verschillende ruimtes om werk gedaan te krijgen (hoewel we voorlopig bijna allemaal thuis zijn). Er zijn echt aardige en interessante mensen in de buurt. Werk is vaak interessant en uitdagend. Binnen de marketingruimte zijn er maar weinigen die meer doen en meer uitgeven dan wij, dus dit zijn zeker de grote competities.
Minpunten
Onze bedrijfswaarden spreken veel over meritocratie zijn, maar in de praktijk is dit vaak niet het geval. Promoties en leiderschapsselecties zijn erg cliquish en al te vaak is het profiel dat in dit bedrijf vooroploopt de charismatische ruggengraat. De cultuur maakt het moeilijk om het beste in mensen naar boven te halen en als gevolg daarvan wordt veel groot talent niet herkend. Veel van de waarden zoals diversiteit die het bedrijf sterk promoot in PR-push-acties, worden in de praktijk intern niet gevolgd. We zijn een wereldwijd bedrijf met een zeer divers personeelsbestand over de hele linie, maar die diversiteit wordt niet weerspiegeld in wie gepromoot en erkend wordt in onze zogenaamde meritocratie. Kijk maar naar het topmanagementteam dat slechts één vrouw heeft op bijna 20 mensen en geen vertegenwoordiging uit de belangrijkste delen van de wereld waar we zaken doen. Simpel gezegd, het is vaak moeilijk om erkend te worden voor je prestaties en bijdragen als je geen deel uitmaakt van een bepaalde hechte (zwaar westerse mannelijke) kliek. Omdat de inkomsten en prestaties van ons bedrijf de afgelopen jaren het moeilijk hadden, is de druk op plaatsen erg groot geworden om cijfers te halen die vaak onpraktisch of slecht doordacht zijn. Ja, we moeten ons altijd uitrekken om meer te doen, maar iedereen kan gewoon kunstmatig hoge doelen stellen. Dat is geen haalbare strategie of 'groot dromen'. Het bovenstaande stimuleert op zijn beurt veel toxiciteit, waarbij de enige manier om vooruit te komen, is om jezelf er goed uit te laten zien ten koste van je leeftijdsgenoten. De cultuur zet iemand constant aan om na te denken over hoe je jezelf kunt onderscheiden van anderen en als gevolg daarvan wordt sterke samenwerking en teamwork actief ontmoedigd tijdens kritieke tijden wanneer dat echt nodig is.