Uitbesteed aan een grote internetaanbieder - werkgeversreview Netwerktechnicus bij Axians

21 jan 2019

Pluspunten

Ik werkte voor een grote internetaanbieder, waardoor ik veel heb kunnen leren. De meeste collega's waren aardige mensen.

Minpunten

Management is compleet absent. Stress was dagelijks absurd hoog. Laag salaris. Meer dan de helft van de mensen die aangenomen werden nam in hetzelfde jaar ontslag, sommigen zelfs terwijl ze nog geen nieuwe baan hadden. Ik denk dat deze het gewoon niet meer aankonden. Geen procedures of verantwoordelijkheden, en de procedures die er zijn zijn erg slecht. Oudere collega's namen ontslag en de meeste nieuwe mensen weten niets, dus er is een groot verlies in kennis geweest dat voor meer stress zorgt. Het duurt lang voordat nieuwe collega's efficiënt worden omdat ze geen training krijgen. Sommige collega's worden geadverteerd als de beste die er zijn terwijl ze helemaal niet competent zijn, alleen maar omdat ze het goed kunnen vinden met de executives binnen het bedrijf. Management gebruikt haar connecties om sommige mensen er van te weerhouden betere kansen aan te pakken, zelfs bij andere bedrijven. Meerdere vrouwelijke collega's werden blootgesteld aan ongewenste intimiteiten. Sommige werden constant om seks gevraagd, hoe vaak ze dit ook weigerden, en ze hebben zelfs dingen als buttplugs ontvangen. Hier is nooit iets aan gedaan.

Ontdek andere reviews over Axians

11 jan 2026

Pluspunten

It was a great company to work for. Unfortunately, the headquarters decided to close the US operations.

Minpunten

The company is close as 12/31/2025

3,0
3 mei 2024

Pluspunten

nice place to work, pay could be better

Minpunten

none that I can think of