Geweldige mensen en extraatjes - slecht management? - werkgeversreview Anonieme werknemer bij Bitpanda

3,0
20 jan 2022

Pluspunten

Toffe kantoren, vriendelijke mensen, goed loon. Als stagiair of junior zul je het leuk vinden.

Minpunten

Veel management dat nieuw is in het managen en slecht werk levert, een grote cultuur van het afschuiven van de schuld en het niet accepteren van verantwoordelijkheid. Zeer doorgesneden keel in het midden tot senior niveau.

Reactie van Bitpanda
4y
Hallo (voormalige) Panda, Bedankt voor de 3/5 beoordeling en voor het nemen van de tijd om uw feedback over uw tijd met ons te delen. We zijn verheugd te horen dat je Bitpanda zou aanbevelen als werkplek en dat je genoten hebt van onze Talent Hubs, vriendelijke Panda's en ons beloningspakket. We zijn het met je eens over de mogelijkheden voor zowel stagiaires als junioren - als je wilt leren van de beste in de branche, zoek dan niet verder! Transparantie en eerlijkheid zijn alles bij Bitpanda, en we zorgen ervoor dat we het woord voeren en het goede voorbeeld geven. Dit jaar starten we met leiderschapstrainingen voor al onze people managers in het hele bedrijf, zodat we een omgeving kunnen blijven bieden waarin iedereen zich gesterkt voelt en kan groeien. Ik wens je het allerbeste in je toekomstige avonturen, Sarah

Ontdek andere reviews over Bitpanda

1 mei 2025

Pluspunten

good work enviroment and growth opportunities are immense

Minpunten

Nothing to say as a con ,

Reactie van Bitpanda
10mo
Hi former intern, thank you for your review. Happy to hear that you had the opportunity to grow with us and learn something for your future career. We are proud being part of your career journey and wish you all the best for your future. Kathy, on behalf of the Talent Acquisition Team
11 sep 2023

Pluspunten

Openminded people, diverse team, good corporate culture, many benefits

Minpunten

I did not witness any