26 mei 2022
Reactie van Bitpanda
4yHallo (voormalige) Panda, We stellen het zeer op prijs dat je de tijd hebt genomen om je mening achter te laten over hoe je het leven bij Bitpanda hebt gevonden. Als een high-impact en snel bedrijf in een zeer competitieve industrie, moeten we hard werken om altijd groot te denken en snel te handelen om te kunnen groeien! Hoewel dit snelle veranderingen teweeg kan brengen, zorgen we er altijd voor dat ze om de juiste redenen worden gedaan en een positieve impact hebben. Dus hoewel werken bij Bitpanda vaak betekent dat je verder moet gaan dan de typische zakelijke 9-to-5, vragen we alle huidige en potentiële Panda's om dit in gedachten te houden om ervoor te zorgen dat het de juiste keuze voor hen is. We zijn echter ongelooflijk trots op het geweldige talent dat we niet alleen naar ons hol kunnen trekken, maar ook kunnen behouden. Een deel van ons vermogen om dit te doen, is niet alleen de ongelooflijke persoonlijke groeimogelijkheden die we bieden, maar ook onze revolutionaire "flexibiliteit-first"-benadering waarmee al onze Panda's hun manier van werken kunnen personaliseren om de optimale balans tussen werk en privé te hebben. Als bedrijf weten we natuurlijk dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom zijn we onlangs begonnen met onze Bitpanda Employee Voice-enquête om ervoor te zorgen dat iedereen hier zijn mening kan uiten, oprecht kan praten en ons kan helpen sterker te worden en eventuele zwakke punten aan te pakken. Bedankt voor al je moeite tijdens je tijd in onze studeerkamer. We hopen dat we erin geslaagd zijn om de punten die u hier naar voren hebt gebracht aan te pakken, en we wensen u niets dan succes bij uw volgende avonturen!