Pluspunten
- Je kunt veel leuke andere stagiaires ontmoeten - veel trainingen in intakes/sollicitatiegesprekken - soft skills lessen in communicatie etc.
Minpunten
- ongeveer 40% van de stagiairs wordt ontslagen in het traineeship van 2 maanden - prestatiegerichte omgeving, je wordt beoordeeld op je aanwezigheid, eigenaarschap en flexibiliteit. iemand die het ook goed doet in sociale omgevingen. - stage is gericht op je vaardigheid om intakes goed te doen, als je niet slaagt voor een van hun drie tests hiervoor, ben je eigenlijk al weg, en ze zijn niet gemakkelijk - als je een Engelse spreker bent, raad ik het niet aan, hun examens voor certificaten zijn nog steeds in het Nederlands. - totaal geen transparantie (u krijgt bijvoorbeeld een diepe duik toegewezen die u moet doen, in bijvoorbeeld Java zullen ze deze keuze niet uitleggen. Ongeveer 30% krijgt een diepe duik waar ze niet blij mee zijn) - Alles wat u leren is zelfstudie, er zijn docenten voor de eerste twee weken, maar ze mogen je niet helpen met het oplossen van de opdrachten - het zelfstudiemateriaal is slecht, ik zou een gewone oude codeeracademie-klas aanbevelen - je moet flexibel zijn met bewegen - je moet ook flexibel zijn over het werk dat je wilt doen, als ze denken dat iets anders beter bij je past, moet je ermee instemmen - je wordt onderbetaald voor het soort werk dat je gaat doen - je moet er heel zeker van zijn uw IT-link, als ze deze niet zien, wordt u naar huis gestuurd. (in principe moet je enige ervaring hebben, ook al zeggen ze dat niet) - je mag niet vertrekken na de eerste vijf weken totdat het contract na twee jaar is afgelopen, anders moet je ze 13.000 euro aan studieschuld betalen. (het bedrag is hoger als je alleen een potentiële stage krijgt, dit betekent ook dat je nog minder wordt betaald)