Een duizendjarige werkgever bij uitstek - werkgeversreview Anonieme werknemer bij Capco

4 dec 2017

Pluspunten

- Jong personeelsbestand waarvan velen binnen 2 tot 3 jaar doorstromen naar senior management. - Sterke L & D-ondersteuning - Uitstekende werknemersrelaties - Succesvol zijn door flexibiliteit

Minpunten

- Overvol kantoor - Kan een beetje luid worden

Reactie van Capco
8y
Bedankt voor je recensie en de geweldige titel van de recensie! We zijn verheugd te horen dat je het naar je zin hebt bij Capco. Als groeiend bedrijf biedt Capco geweldige kansen voor mensen die zich willen ontwikkelen en vooruitgang willen boeken op alle niveaus van hun carrière. Ons 'no time in grade'-beleid, beperkte hiërarchie en bureaucratie, en open toegang tot leiderschap helpen om barrières weg te nemen, en maken het gemakkelijker voor mensen om hun interesses na te streven, en een carrièrepad dat aansluit bij hun ambities. Het is moeilijk om commentaar te geven op de andere punten die u noemt zonder de specifieke kenmerken van uw locatie te kennen, maar als onderdeel van Capco's overgang naar een onafhankelijk bedrijf kijken we naar een groot aantal van onze werkplekken. Bedankt voor je bijdrage aan het Capco-team!

Ontdek andere reviews over Capco

28 mei 2026

Pluspunten

Great people and atmosphere here

Minpunten

No complaints in this company

15 mei 2026

Pluspunten

Varied client work — Different clients and project types, which keeps things interesting. Real project mobility — You can move between projects when you advocate for yourself (within reason). Approachable leadership — Senior leaders are open to conversations if you reach out. Good development resources — Plenty of training and growth opportunities if you take advantage of them. Strong teams — Colleagues are smart, capable, and great to work with. Entrepreneurial environment — New ideas are encouraged, and there’s room to take initiative.

Minpunten

Long hours vary by project — Like most any professional job, some engagements require extended hours for prolonged periods, but work–life balance really depends on the client and team. Additional internal responsibilities — Depending on level, there can be a significant amount of firm‑support work outside of client delivery. Domain alignment not guaranteed — You may not always be staffed on projects that match your domain expertise. Coaching alignment constraints — Coaching relationships are tied to domain, which limits flexibility in choosing formal mentors. Long engagements (sometimes) — Some projects run for long durations or through multiple extensions. It can provides stability but may reduce variety in client and project experience depending on what you’re looking for.