8y
Bedankt voor je review! We zijn het volledig eens met uw samenvatting dat Capco de mogelijkheid biedt om met topklanten aan interessante projecten te werken, en tegelijkertijd te werken voor een bedrijf dat iedereen aanmoedigt om zichzelf op het werk te zijn. Zoals u weet, maakt Capco een overgangsperiode door om een onafhankelijk bedrijf te worden. Dit betekent natuurlijk veel operationele veranderingen in het bedrijf, maar veel hiervan nadert zijn voltooiing. Dit plaatst Capco in een zeer sterke positie om het juiste beleid en de juiste processen te definiëren die werken voor ons bedrijf, onze mensen en onze cultuur. Capco UK heeft onlangs een aantal 'Shape Capco'-sessies gehouden waar medewerkers werden aangemoedigd om hun feedback en suggesties te delen met het leiderschapsteam. Hopelijk heb je van de gelegenheid gebruik gemaakt om hieraan deel te nemen en je mening te geven. Als u nog andere suggesties heeft, raad ik u aan om in eerste instantie met uw HR Business Partner of een van de functionele leads te praten. Bedankt voor je voortdurende bijdrage aan Capco!